Scroll

Studentermedhjælper hos Accura
– bliv en del af et stærkt fællesskab

Studentermedhjælper hos Accura

Hos Accura bliver du som studentermedhjælper en del af et stærkt fællesskab, der bygger på en flad og uformel struktur, evnen til samarbejde på tværs af fagområder og viljen til at skabe succes sammen. Med over 70 studerende er du ikke alene, og studentergruppen laver mange sociale aktiviteter sammen – både på og uden for arbejde.

Som studentermedhjælper arbejder du typisk 15 timer om ugen. Du får stor fleksibilitet ift. planlægning af din arbejdstid, så det passer med dine studier og eksamensperioder samt privatliv, så du kan få en afbalanceret hverdag.

Studentervilkår

Overtidsordning

Som studentermedhjælper arbejder du typisk 15 timer om ugen, som er tilpasset dit studie. For alle ekstra timer derudover får du 1:1 betaling, også for de ikke debiterbare timer. De ekstra timer indsættes på din overtidssaldo, som du kan trække fra, hvis du fx vil holde ekstra fri eller ekstra læseferie.

Eksamensfri

Studiet har altid første prioritet hos Accura. Derfor får du som studerende mulighed for at holde en uges læseferie med løn pr. semester ifm. eksamenslæsning. Planlægning af dette samt øvrige ønsker i eksamenstiden aftaler du med din leder.

Bogkøbsordning

Du kan få en bogkøbsordning, som dækker alle relevante bog- og materialeudgifter ifm. din uddannelse. Bogkøbsordningen bliver afregnet som en bruttolønsordning.

Det sociale Accura

De studerende har egne arrangementer, som suppleres med events i vores fredagsbar Barracuda, afdelingsarrangementer, sommer- og julefester. Hertil kommer vores udlandsrejse hvert andet år. Oplevelser der alle er med til at styrke fællesskabet.

Pendlerordning

Studerer du på SDU, i Aarhus eller Aalborg og skal pendle til kontoret, kompenserer vi den tid, du bruger på transport. Tiden vil blive betragtet som ekstra arbejdstid og sat ind på din overtidskonto.

Nyt domicil i 2023

I foråret 2023 flytter vi ind i vores nye innovative domicil på Trælastholmen i Nordhavn med Orientkaj Metrostation og Havnebussen som nærmeste naboer. Der har i forbindelse med byggeriet været fokus på at inddrage lokalområdet, skabe kreative, grønne og bæredygtige løsninger. Det nye domicil vil være DGNB Guld-certificeret.

Karriere og udvikling

Specialisttankegang med dig i fokus

Specialisttankegangen er allerede i fokus, når vi ansætter studentermedhjælpere. Du har derfor selv indflydelse på hvilket juridisk specialistområde, du kommer til at arbejde med. Det betyder, at du fra start har mulighed for at specialisere dig.

 

Arbejdsopgaver sikrer stejl læringskurve

Du får varierende arbejdsopgaver med juridisk fokus samt værdifuld sparring med erfarne kollegaer. Det er med til at sikre en stejl læringskurve, hvor du får en enestående mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Teamarbejde

Hos Accura arbejder du i et ungt og ambitiøst miljø, hvor det er i orden at tænke ”ud af boksen” og udfordre det eksisterende. Du arbejder i dynamiske teams med kollegaer fra forskellige juridiske specialistområder, som samarbejder på et fælles projekt. Det giver dig mulighed for at opbygge et fagligt netværk og stærke relationer på tværs af afdelinger og anciennitet.

 

Udvikling og trivsel

Vi prioriterer at bruge tid på at lære dig godt at kende, så vi bedst muligt kan støtte op om dit valg af karriereretning og rådgive dig undervejs. Du får fra start af en tutor, som følger dig tæt, og som du kan sparre med undervejs. Du får løbende feedback på de opgaver, du løser, og der er samtidig fokus på, at du trives i hverdagen.

Som studentermedhjælper har du to årlige mini-MUS (medarbejderudviklingssamtaler), hvor vi samler op på den løbende feedback, du har fået samt evaluerer på, om der er en god balance mellem din arbejdstid og dit studie. Derudover gennemfører Accura tre gange årligt en trivselsundersøgelse for alle medarbejdere, som måler på trivsel, udvikling og feedback.

Arbejdsopgaver som studentermedhjælper

Mød nogle af vores studenter

Student i Renewable Energy

Wiktor fortæller lidt om at være student i vores afdeling for Renewable Energy.

Læs med her

“Mine bedste råd til en god start på jurastudiet”

Luna, der er tidligere stud.jur. i Viden, giver her sine bedste råd til en god start på jurastudiet.

Få Lunas bedste råd her

Jurastuderende, legal trainee og professionel sportsudøver – på en og samme tid

Ved siden af jurastudiet og arbejdet som legal trainee i vores Afdeling for Corporate & Commercial er Emil også en del af det danske landshold i padel.

Læs mere om Emils historie

Student på et erhvervsadvokatkontor

Michael er stud.jur. hos Accura og har stor gavn af det på jurastudiet.

Læs om, hvordan det er at være student på et erhvervsadvokatkontor

Udlandsophold og studielegater

Drømmer du om et udlandsophold i forbindelse med dit studie, som fx et semester eller summer school i udlandet, er et studiejob hos Accura ikke en forhindring – tværtimod.

Vi støtter op udenlandsophold, da det bidrager positivt til din faglige og personlige udvikling.

Hvert år uddeler vi studielegater på DKK 10.000 i forbindelse med et semester i udlandet og legater på DKK 5.000 til summer school-ophold til studentermedhjælpere, der vælger et meritgivende studieophold.

Udlandsophold

Mød nogle af vores studenter, der har været på udveksling

Udvekslingsophold på Hawaii

Rebecca, der er legal trainee i IP & Life Science, har været på udveksling på Hawaii.

Læs med her, hvor hun fortæller om sit udvekslingsophold

På udveksling i Budapest

Camilla, der er studentermedhjælper i Sprog, var på udveksling i Budapest.

Læs med her, hvor hun fortæller om sit udvekslingsophold

På udveksling i USA

Magnus, legal trainee i M&A, fik orlov for at tage på udveksling i USA

Læs med her, hvor han fortæller om sit udvekslingsophold

Følg os på de sociale medier