Kom tættere på livet hos Accura

Postkort fra Sydney

Hira, legal trainee i vores afdeling for Renewable Energy, har skiftet hverdagen hos Accura ud med et efterårssemester ved Macquarie University i Sydney.

Vi støtter op om studerende, der gerne vil på udvekslingsophold, da det er med til at styrke deres personlige og faglige udvikling. Samtidig kommer de tilbage til Accura med masser af ny viden, inspiration og netværk samt en international forståelse.

Læs med her, hvor Hira fortæller om sit ophold:

“Jeg er på udveksling på Macquarie University i den nordlige del af Sydney. Semestret i Australien begynder rigtig tidligt, så jeg har været her siden 12. juli, og jeg er utroligt glad for, at jeg valgte at tage til Australien.

Sydney er en fantastisk by, der har det hele. Der er både strand, natur og et godt byliv. Det er simpelthen så skønt at få lov til at bo i en rigtig storby med alle de muligheder, man kunne drømme om. 

På universitetet har jeg fagene “trade law”, “international law”, “international trade” og “law of the sea”. Jeg har udelukkende valgt internationale fag, så jeg også kan bruge dem, når jeg kommer hjem igen. Fagene er rigtig spændende, og underviserne er meget engagerede, hvilket giver ekstra motivation til os studerende. I næste uge har jeg en “mid-semester break”, og der er mange deadlines inden ferien, så jeg er travlt optaget med research essays og diverse prøver, inden ferien begynder på fredag.

Det bedste ved at være afsted for mig har dog helt sikkert været det sociale liv på Macquarie University. Der er rigtig mange sociale aktiviteter, især for os udvekslingsstuderende, så der har været rig mulighed for at møde en masse mennesker. Det er også nemt at tale med de lokale, da australiere simpelthen er så imødekommende og nemme at tale med. Jeg har mødt mange skønne mennesker fra hele verden, som jeg ses med på daglig basis. Indtil videre har vi været på nogle forskellige heldagsture rundt omkring i Sydney, men når de sidste eksaminer i november er overstået, har vi planer om at rejse rundt i Australien bl.a. til Melbourne og Gold Coast. Det glæder jeg mig rigtig meget til. 

Alt i alt er jeg superglad for, at jeg valgte at tage på udveksling. Jeg var meget nervøs for at rejse så langt væk hjemmefra, men jeg fortryder det på ingen måde. 

Jeg kan desuden se, at der er startet rigtig mange i RE, siden jeg rejste. Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen, når jeg vender tilbage.”