Mentorordning

Vi åbner op for ansøgninger til Mentorordningen 2021 til november 2020.

Mentorordningen hos Accura hjælper dygtige jura- og HA(jur.)-studerende fra hele landet på vej i deres karriere ved at give et enestående indblik i branchen og lette vejen til arbejdsmarkedet. Så hvis du er ambitiøs og har lyst til at indgå i et professionelt makkerskab med en kompetent jurist fra Accura for at udforske dine karriereveje nærmere, er mentorordningen måske noget for dig.

Udbytte​

Accuras mentorordning giver dig en unik mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Samtidig får du udvidet dit netværk i branchen, hvilket uden tvivl vil hjælpe dig godt på vej i din fremtidige karriere. Du vil som mentee få en af vores dygtige og erfarne advokatfuldmægtige, erhvervsjurister eller advokater som mentor, der vil dele ud af egne erfaringer og give feedback og fortrolig sparring på dine spørgsmål og tanker om branchen. Vores mentorforløb er designet i samarbejde med management konsulent Kirsten M. Poulsen fra KMP+ House of Mentoring, som har mange års erfaring med coaching og mentoring.

Som mentee hos Accura opnår du blandt andet:

  • Personlig udvikling – større indsigt i egne evner og talenter, større selvforståelse og selvindsigt
  • Faglig udvikling – kendskab til faglige kompetencer og perspektivering af teori i forhold til praksis
  • Karriereudvikling – stimulering af ambitioner, udforskning af karrieremuligheder og indblik i livet som advokatfuldmægtig
  • Netværk – med de andre mentees, din mentor og de øvrige fuldmægtige, erhvervsjurister og advokater, der deltager som mentorer samt en generel udvikling af netværkskompetencer.
  • Videndeling og forretningsforståelse – specifik viden om Accura, branchen, faget, menneskene og mulighederne
  • Kulturforståelse – øget opmærksomhed på de uskrevne regler, alliancer, værdier og subkulturer

“Mentorordningen har i den grad bidraget positivt til min personlige udvikling og til min beslutningsproces i forhold til karrierespørgsmål. Jeg føler mig mere motiveret end nogensinde før.”

Ditte, mentee i 2019

“Det har overrasket mig, at Mentorordningen prioriterer selvudvikling og ikke kun har fokus på fagligt indhold. Jeg er blevet mere åben over for personlige værktøjer, der kan være med til at skabe succes for mig – på studiet og i fritiden.”

Josefine, mentee i 2019

Forløbet

Accura har tilrettelagt et detaljeret program, hvor mentor og mentee afholder individuelle samtaler og derudover indgår i fælles workshops med alle makkerparrene i mentorordningen til kick-off og den afsluttende workshop. Mentees har derudover to workshops. På de fire workshops vil der være forskellige aktiviteter, som alle tjener det formål at optimere ordningen og udbyttet for både mentee og mentor. Aktiviteterne spænder vidt fra præsentationer og gruppeøvelser til networking i forskellige sociale sammenhænge I forbindelse med hver workshop afholdes desuden 1 individuel mentor-mentee-samtale af ca. halvanden times varighed.

Mentorordningen strækker sig over 10 måneder med kick-off i februar måned. Der vil være en aktivitet om måneden. Du fastlægger selv de samtaledatoer, der ikke ligger i forlængelse af en workshop, i samarbejde med din mentor, så du har mulighed for at passe det ind i dit studie og dit studiejob.

Mentorordningen har base hos Accura i København på Tuborg Boulevard 1, 2900 Hellerup, og du forventes at kunne deltage i alle de fire planlagte workshops. Her er gode ankomstmuligheder med bil såvel som offentlig transport. Accura betaler transporten frem og tilbage for de studerende, som læser udenfor København, og vores personalerestaurant A la Cura sørger for sund og lækker forplejning på workshop-dagene.

Du har mulighed for at søge om at deltage i vores mentorordning, hvis du læser jura eller HA(jur.) på 2. eller 3. år på KU, AU, SDU, AAU eller CBS.