Få målrettet sparring med en mentor i Accuras mentorordning

Scroll

Mentorordningen hos Accura hjælper hvert år dygtige jura- og HA(jur.)-studerende fra hele landet på vej i deres karriere ved at give et enestående indblik i branchen og lette vejen til arbejdsmarkedet.

Er du ambitiøs og har lyst til at indgå i et professionelt makkerskab med en kompetent fuldmægtig, erhvervsjurist eller advokat fra Accura for at udforske dine karriereveje nærmere? Så er mentorordningen måske noget for dig.

Udbytte

Accuras mentorordning giver dig en unik mulighed for:

  • at udvikle dig fagligt og personligt
  • at udvide dit netværk i branchen og hjælpe dig godt på vej i din fremtidige karriere
  • at få en af vores dygtige og erfarne fuldmægtige, erhvervsjurister eller advokater som mentor, der vil dele ud af egne erfaringer
  • at få feedback og fortrolig sparring på dine spørgsmål og tanker om branchen og Accura

Som mentee opnår du blandt andet:

Personlig udvikling

Mentorordningen har stort fokus på din personlige udvikling og på at give dig en øget selvforståelse og selvindsigt i dine kompetencer, evner og talenter.

Faglig udvikling

Som mentee får du mulighed for at udfordre dine faglige kompetencer og derigennem få perspektivering af teori, som bliver omsat til praksis.

Karriereudvikling

Gennem mentorordningen får du som mentee stimuleret dine ambitioner og udforsket dine karrieremuligheder, samtidig med at du får et konkret indblik i hverdagen som fuldmægtig, erhvervsjurist eller advokat.

Netværk

Du bliver som mentee en del af et bredt netværk af fuldmægtige, erhvervsjurister og advokater, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine netværkskompetencer.

Videndeling og forretningsforståelse

Mentorordningen giver dig et unikt indblik i hvilke muligheder, branchen og de respektive juridiske specialer byder på, samtidig med at du får en specifik viden om Accura som virksomhed og de mennesker, som arbejder her.

Kulturforståelse

Du kommer til at opleve de uskrevne regler, alliancer, værdier og subkulturer, som du finder både i branchen og hos Accura, så du kan være opmærksom på dem i dit fremtidige arbejde og din karriere.

Mentorforløbet

Accura har tilrettelagt et detaljeret program, hvor omdrejningspunktet er otte individuelle samtaler mellem mentee og mentor samt fire fælles workshops med alle mentee-mentor makkerparrene i mentorordningen. Den første workshop fungerer som kick-off for hele forløbet.

På de fire workshops vil der være forskellige aktiviteter, som alle tjener det formål at optimere ordningen og udbyttet for både mentee og mentor. Aktiviteterne spænder vidt fra præsentationer og gruppeøvelser til networking i forskellige sociale sammenhænge. I forbindelse med hver workshop afholdes desuden en individuel mentor-mentee-samtale af ca. halvanden times varighed.

Derudover afholder mentor og mentee løbende en række individuelle samtaler undervejs i forløbet.

Klik på billedet for at åbne mentorkalenderen for 2024

Mentorordningen strækker sig over 10 måneder med kick-off i februar måned. Du fastlægger selv de samtaledatoer, der ikke ligger i forlængelse af en workshop, i samarbejde med din mentor, så du har mulighed for at passe det ind i dit studie og dit studiejob.

Alt det praktiske

Mentorordningen har base hos Accura i Nordhavn, og du forventes at kunne deltage i alle de fire planlagte workshops. Her er gode ankomstmuligheder med bil såvel som offentlig transport. Accura betaler transporten for de studerende, som læser udenfor København – både workshops og individuelle samtaler. Vores personalerestaurant A la Cura sørger for sund og lækker forplejning på workshop-dagene.

Du har mulighed for at søge om at deltage i vores mentorordning, hvis du læser jura eller HA(jur.) på 2. eller 3. år på KU, AU, SDU, AAU eller CBS.

Følg med på mentorordningens LinkedIn-side.

Mød tidligere mentees

Accuras mentorordning har eksisteret siden 2012, og den er kun blevet bedre med årene i takt med, at vi har tilpasset og specialdesignet forløbet, så det passer til vores mentees og deres fremtidige udvikling – både personligt og fagligt.

Se mentorcitater her