Scroll

Mentorordning 2022

 

Mentorordningen hos Accura hjælper hvert år dygtige jura- og HA(jur.)-studerende fra hele landet på vej i deres karriere ved at give et enestående indblik i branchen og lette vejen til arbejdsmarkedet. Så hvis du er ambitiøs og har lyst til at indgå i et professionelt makkerskab med en kompetent fuldmægtig, erhvervsjurist eller advokat fra Accura for at udforske dine karriereveje nærmere, er mentorordningen måske noget for dig.

Udbytte

Accuras mentorordning giver dig en unik mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Samtidig får du udvidet dit netværk i branchen, hvilket uden tvivl vil hjælpe dig godt på vej i din fremtidige karriere. Du vil som mentee få en af vores dygtige og erfarne fuldmægtige, erhvervsjurister eller advokater som mentor, der vil dele ud af egne erfaringer og give feedback og fortrolig sparring på dine spørgsmål og tanker om branchen.

Som mentee opnår du blandt andet:

Personlig udvikling

Større indsigt i egne evner og talenter, større selvforståelse og selvindsigt

Faglig udvikling

Kendskab til faglige kompetencer og perspektivering af teori i forhold til praksis

Karriereudvikling

Stimulering af ambitioner, udforskning af karrieremuligheder og indblik i livet som advokatfuldmægtig

Netværk

Med de andre mentees, din mentor og de øvrige fuldmægtige, erhvervsjurister og advokater, der deltager som mentorer samt en generel udvikling af netværkskompetencer

Videndeling og forretningsforståelse

Specifik viden om Accura, branchen, faget, menneskene og mulighederne

Kulturforståelse

Øget opmærksomhed på de uskrevne regler, alliancer, værdier og subkulturer

“Accuras mentorordning har hjulpet mig med at få et overblik over mine karrieremuligheder, og så er det fedt at kunne vende ting med en mentor, der har stået i mange af de samme overvejelser, som jeg selv står overfor.”

Frederik, mentee i 2021

“Mentorordningen har i den grad bidraget positivt til min personlige udvikling og til min beslutningsproces i forhold til karrierespørgsmål. Jeg føler mig mere motiveret end nogensinde før.”

Ditte, mentee i 2019

Forløbet

Accura har tilrettelagt et detaljeret program, hvor mentor og mentee afholder individuelle samtaler og derudover indgår i fælles workshops med alle makkerparrene i mentorordningen til kick-off og den afsluttende workshop. Mentees har derudover to workshops. På de fire workshops vil der være forskellige aktiviteter, som alle tjener det formål at optimere ordningen og udbyttet for både mentee og mentor. Aktiviteterne spænder vidt fra præsentationer og gruppeøvelser til networking i forskellige sociale sammenhænge. I forbindelse med hver workshop afholdes desuden 1 individuel mentor-mentee-samtale af ca. halvanden times varighed.

 

Mentorordningen strækker sig over 10 måneder med kick-off i februar måned. Du fastlægger selv de samtaledatoer, der ikke ligger i forlængelse af en workshop, i samarbejde med din mentor, så du har mulighed for at passe det ind i dit studie og dit studiejob.

Klik på billedet for at åbne mentorkalenderen for 2022

Overvejer du at få en personlig mentor?

Synes du også, det lyder spændende med din egen personlige mentor?

Læs med her, hvor du bliver klogere på, hvad et mentorforløb hos Accura indebærer

Sæt retning på dit studie med en mentor

En mentor i Accuras mentorordning kan hjælpe dig godt på vej med at sætte retning på dit studie.

Læs med her, og bliv klogere på, hvordan et mentorforløb kan hjælpe dig

Mentorordningen har base hos Accura i Hellerup, og du forventes at kunne deltage i alle de fire planlagte workshops. Her er gode ankomstmuligheder med bil såvel som offentlig transport. Accura betaler transporten for de studerende, som læser udenfor København – både workshops og individuelle samtaler. Vores personalerestaurant A la Cura sørger for sund og lækker forplejning på workshop-dagene.

Du har mulighed for at søge om at deltage i vores mentorordning, hvis du læser jura eller HA(jur.) på 2. eller 3. år på KU, AU, SDU, AAU eller CBS.

Følg med på mentorordningens LinkedIn-side.