OOD der smiler om sommeren.
Kom tættere på livet hos Accura

Specialisttankegang – allerede i rekrutteringsprocessen

Hos Accura har vi altid et langsigtet mål for øje, når vi rekrutterer studentermedhjælpere. Det er utrolig vigtigt for os, at vores studentermedhjælpere kan se karrieremuligheder hos Accura og på sigt ønsker en fastansættelse. Derfor er specialisttankegangen allerede i fokus ved ansættelsen af vores studentermedhjælpere. Den enkelte studentermedhjælper har selv indflydelse på, hvilket juridisk område vedkommende kommer til at arbejde med. Det afgørende for os er, at vi finder den helt rigtige afdeling og det rigtige team til den enkelte.

Læs med her, hvor Olivia fortæller om sin rekrutteringsproces:

“Jeg søgte oprindeligt til Afdelingen for M&A Restructuring som legal trainee, men blev ansat som legal trainee i Afdelingen for M&A. Jeg blev ansat i en anden afdeling, end den jeg søgte til, idet både HR og de rekrutterende fra M&A Restructuring fik en opfattelse af, at jeg brændte for det mere transaktionsbaserede arbejde, som man til daglig sidder med i en ren M&A-afdeling. Min tidligere erfaring ved et investeringshus og mine egne interesser gjorde, at jeg var et bedre match til at sidde i M&A-afdelingen. Mette Blem fra HR forklarede mig, at det er utrolig vigtigt for Accura, at man får det helt rigtige match både i forhold til afdeling men også i forhold til team, da Accura tænker mere langsigtet, og derfor så de også, at det helt generelt ville være et bedre match for mig.

Jeg er utrolig imponeret over og glad for, at HR hjalp mig med at finde den rigtige afdeling. Det viser utrolig meget om virksomheden, og hvordan Accura værdsætter deres medarbejdere og går op i, at man trives godt og har et arbejde, man virkelig brænder for. Jeg er af den overbevisning, at man andre steder måske bare var blevet henvist til at søge en anden stilling en anden gang, men ved Accura, føler jeg virkelig, at der blev taget hånd om mig, og at jeg blev henvist direkte op til M&A-afdelingen gennem HR.

Jeg er utrolig glad for, at jeg er havnet i M&A! Det er der, mine interesser inden for studiet ligger, samtidig med at jeg virkelig synes, det er spændende at arbejde med, og det er noget, jeg håber at kunne blive ved med det næste lange stykke tid af mine jurakarriere. Det er gået op for mig, hvor meget det betyder, at ens arbejde blandt andet også afspejles i de fag, man har på studiet, og det man kan lide at læse om. Samtidig er jeg glad for at bygge videre på de kompetencer, som jeg fik på min forhenværende arbejdsplads.

Jeg synes, at Accura gør meget ud af, at man udvikler sig fagligt, og derfor er jeg også glad for, at den viden, jeg havde om M&A, da jeg begyndte hos Accura, kun er blevet udviklet og bredere i min tid her indtil videre. Det har bekræftet mig i, at jeg er utrolig glad for M&A, og at det er det, jeg vil med juraen!”