Resultater er vores DNA

Accura er et ambitiøst erhvervsadvokatkontor, som består af advokater og kommercielle specialister, der omsætter jura til praksis og giver klare anbefalinger til dansk og internationalt erhvervsliv.

Vores specialiserede juridiske forretningsområder er nøje sammensat for at kunne efterleve en fokuseret strategi om at være de bedste i Danmark til at rådgive virksomheder om større transaktioner og komplekse projekter.

Juraen er en afgørende forudsætning for det, vi laver, men det er indsigten i og udviklingen af kundens forretning, vi brænder for. Vi siger tingene, som de er, og så de er til at forstå. Det betyder ikke, at vi springer over, hvor gærdet er lavest. For kun ved at forstå det komplekse, kan vi omsætte det til målrettet rådgivning.

Den hemmelige ingrediens i vores arbejde er altså, at vi sætter streg under det vigtigste. Det lyder enkelt, men er i virkeligheden noget af det allersværeste.

Accuras team består af mere end 550 medarbejdere i København, Aarhus, Singapore, Boston, London, Tokyo og Melbourne.

Legal guide citater

“Great team of engaging and hard-working lawyers. Always pragmatic, commercial yet diligent and fun to work with. Highly recommendable.”

Legal 500

“Accura Advokatpartnerselskab is very flexible and extremely commercial in the approach.”

Legal 500

“The lawyers show a significant interest in the commercial side of deals
– they really understand business, which makes it easy to get the best support on transactions.”

Chambers & Partners

“Top transactional firm Accura has a fantastic team.”

Legal 500