Vi skaber resultater
– sammen

Scroll

Karriere hos Accura

Hos Accura får du et ambitiøst, skræddersyet og attraktivt karriereforløb. Uanset hvor du er i din karriere, gør vi meget ud af at understøtte din personlige og faglige udvikling. Samtidig bliver du en del af et stærkt fællesskab, der bygger på en flad og uformel struktur, evnen til at samarbejde på tværs af fagområder og viljen til at skabe succes sammen.

Vi har en kommerciel og løsningsorienteret tilgang til alt, hvad vi laver. Vores ambition er at være Danmarks bedste advokatarbejdsplads, hvor gode ansættelsesvilkår og det bedst tænkelige arbejdsmiljø vægtes højt.

Karriere og udvikling

Fokuseret karriere- og udviklingsforløb

Som virksomhed arbejder Accura målrettet med at eksekvere på en fokuseret strategi. Samme målrettethed og fokus har vi med i vores arbejde med karriere og udvikling. Både når vi ansætter nye medarbejdere, og når vi planlægger karriere- og udviklingsforløb for eksisterende medarbejdere. Dit forløb bliver skræddersyet til dine faglige kompetencer og præferencer, dine personlige egenskaber og ønsker samt din tilgang til opgaverne.

Accura kan tilbyde dig en karriere på et specialiseret erhvervsadvokatkontor med en strategi om at være de bedste til at rådgive virksomheder om større transaktioner og komplekse projekter.

Klik for at forstørre billedet

Unik samarbejdskultur

Vi har en uformel og flad struktur, hvor du kommer til at arbejde i dynamiske teams internt i din afdeling og i teams på tværs af juridiske specialer. Samarbejdet i Accura er drevet af en positiv arbejdsenergi og et fælles mål om at skabe resultater sammen. Det giver dig mulighed for at opbygge et fagligt netværk og stærke relationer på tværs af anciennitet og afdelinger.

Positivt arbejdsmiljø

Vi har fokus på den enkelte medarbejders trivsel, da vores succes og stærke fællesskab i høj grad er drevet af medarbejdernes faglige kompetencer og personlige trivsel, energi og engagement. Dette følger vi bl.a. op på til den årlige MUS (medarbejderudviklingssamtale), som bliver suppleret af en trivselsundersøgelse tre gange om året, der måler på trivsel, udvikling og feedback.

Udlandsophold og efteruddannelse

Accura støtter op om medarbejdere, der ønsker at rejse til udlandet for at efteruddanne sig og opnå international erfaring. Derfor har du som advokat eller erhvervsjuridisk rådgiver mulighed for at få orlov med henblik på at tage en efteruddannelse eller blive udstationeret.

Mød Accura

Overtidsordning

Accura tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Vælger du at arbejde ekstra timer, får du 1:1-betaling allerede fra første overarbejdstime. Alle timer tæller med – også de ikke-debiterbare timer. Du kan vælge at få udbetalt de ekstra timer eller bruge dem til afspadsering og/eller ferie.

Onboarding

Du får i din første tid hos Accura tildelt en tutor, som er ansvarlig for at sikre, at du får en god start. Første dag er der bl.a. velkomstmorgenmad med dit team og en rundvisning i hele huset, hvor du møder alle dine nye kolleger. I dit onboarding-program indgår også en række introduktions-kurser med fokus på vores juridiske og administrative systemer.

Accura Academy

Vi tilbyder dig supplerende faglig, personlig og forretningsmæssig udvikling gennem vores interne kursusprogram Accura Academy, hvor vi afholder op til 70 skræddersyede kurser om året inden for bl.a. jura, proces, personlig udvikling, sprog og IT.

Det sociale Accura

Med mere end 550 medarbejdere er der rig mulighed for at opbygge et stærkt netværk i Accura. Vi prioriterer vores sociale miljø højt og afholder mange arrangementer både internt i afdelingerne og fredagsbarer, sommerfester og julefester på tværs af huset. Hertil kommer vores udlandsrejse hvert andet år, som er en helt særlig fælles oplevelse.

A la Cura

Vores personalerestaurant A la Cura serverer dagligt en sund og indbydende morgenmad og frokost. Vi har fokus på økologi og friske råvarer og producerer næsten al mad fra bunden. Derudover har vi en takeawayordning til fordelagtige priser.

Diversitet og inklusion

Diversitet og inklusion er et strategisk vigtigt område for os og er derfor en fast del af møderne i Accuras bestyrelse. Vores diversitets- og inklusionsmanager driver og udvikler arbejdet i tæt samarbejde med vores diversitetsudvalg og vores HR-afdeling.

Barsel

Du har ret til 24 ugers betalt barsel med fuld løn som forælder. Derudover vil vi gerne bidrage til din trivsel under barsel med bl.a. Accuras barselsforum og en buddy-ordning under din barsel, hvor du kan holde kontakt med dine kolleger undervejs.

Sundhed

Vores sundhedsudvalg organiserer sundhedsfremmende og aktive arrangementer som et frivilligt tilbud til alle, fx løb, crossfit og pilates. Vi støtter også op om vores fodboldhold, der de sidste to år har vundet den prestigefyldte advokatfodboldturnering.

Fordelsordninger

Vi har forskellige bruttolønsordninger som fx erhvervskort, massageordning og studiebøger. Derudover tilbyder vi andre fordelagtige rabatordninger, som bl.a. omfatter tøjforretninger, møbelhandlere, fitnesscentre og restauranter samt en renseriordning.