Nyhed

Accura kåret som M&A Legal Advisor of the Year (Denmark) hos Mergermarket

Accura er kåret som M&A Legal Advisor of the Year i Danmark hos det førende internationale analyseinstitut Mergermarket.

Kåringen skete ved European M&A Awards, hvor Mergermarket samler årets mest toneangivende juridiske og finansielle rådgivere inden for M&A.

Ved kåringen lagde Mergermarket vægt på, at Accura har ydet en særlig værdiskabende rådgivning i forbindelse med vores kunders transaktioner, og at vi har leveret kreative og nytænkende løsninger på komplekse udfordringer.

Desuden er det blevet bemærket, at Accura evner at samle effektive teams af specialister på tværs af vores forretningsområder, herunder fremhæves vores rådgivning inden for regulerede brancher og vedvarende energi.

Endelig har det haft væsentlig betydning, at Accura har været førende på transaktioner (målt på antal og værdi) i årets løb og har bistået i en lang række komplekse transaktioner, herunder Nets A/S, VP Securities A/S, Alm. Brand Bank A/S, Chr. Hansen Natural Colors A/S, LEO Pharma A/S, Glycom A/S, Veloxis Pharmaceuticals A/S, Inter Terminals Ltd. og Molslinjen A/S samt rådgivet om salg af solcelleparker i både England/Wales, Frankrig og Danmark.