Nexi og Nets

Nexi fusionerer
med Nets

Person der benytter sit kort ved brug af Nets.
Scroll
Case

Nexi fusionerer med Nets

Den børsnoterede italienske betalingskoncern Nexi S.p.A. fusionerer med den nordiske betalingsformidler Nets A/S i en handel, der værdiansætter Nets A/S til ca. DKK 58 mia.

Nets A/S fortsætter dermed som en del af Nexi S.p.A., der efter fusionen bliver førende inden for digital betalingsformidling i Europa.

Transaktionen gennemføres ved betaling i aktier med en langsigtet lock-up af de nuværende aktionærer i Nets A/S. Fusionen forventes at medføre væsentlige synergieffekter og store årlige omkostningsbesparelser.

Nexi S.p.A. er førende i Italien inden for digitale betalingsløsninger. Selskabet samarbejder med 150 banker og håndterer årligt mere end 5,5 mia. betalinger. Flere end 900.000 forretningsdrivende benytter en løsning fra Nexi S.p.A. til at tage imod betalinger.

Nets A/S er den førende betalingsformidler i de nordiske lande, og selskabet er ligeledes til stede i Tyskland, Østrig, Schweiz, Central- og Østeuropa.

Accura har i tæt samarbejde med det internationale advokatfirma Linklaters rådgivet Nexi S.p.A. og selskabets ejerkreds i forbindelse med fusionen. Accuras team bestod af mere end 40 advokater og fuldmægtige, der blev anført af M&A-partner Jacob Vinther og Kenny Michael Andersen.

Foto: Nets.eu