Inter Pipeline

Inter Pipeline frasælger dele af europæiske aktiviteter for
EUR 455 mio.

Flere olie opbevaringer.
Scroll
Case

Inter Pipeline frasælger dele af europæiske aktiviteter for EUR 455 mio.

Det børsnoterede selskab Inter Pipeline Ltd., som er hjemmehørende i Canada, har indgået en endelig aftale om frasalg af sin europæiske virksomhed inden for opbevaring af flydende massegods til CLH Group.

Provenuet fra transaktionen vil udgøre EUR 455 mio. (DKK 3,4 mia.) før sædvanlige closing-reguleringer. Transaktionen forventes gennemført i løbet af fjerde kvartal 2020, forudsat at betingelserne for closing er opfyldt, og de relevante myndighedsgodkendelser er opnået.

Inter Pipeline Ltd. er en førende virksomhed inden for transport af råolie, behandling af flydende naturgas og opbevaring af flydende massegods, som er hjemmehørende i Calgary i Canada. Inter Pipeline Ltd. ejer og driver energiinfrastruktur i det vestlige Canada og Europa. Selskabet er noteret på Toronto Stock Exchange.

CLH Group er førende inden for logistikløsninger til flydende massegods i Europa.

Accura bistod Inter Pipeline Ltd. med salgsprocessen og den efterfølgende omstrukturering og carve-out af danske juridiske enheder som led i den fremtidige drift i Norden. Inter Pipeline Ltd. bibeholder otte terminaler i Sverige og Danmark, der omfatter en samlet lagerkapacitet på ca. 19 millioner tønder.