Nyhed

Accura kåret som M&A Legal Advisor of the Year for andet år i træk

Accura er kåret som M&A Legal Advisor of the Year i Danmark af det førende internationale analyseinstitut Mergermarket. Accura vinder prisen for andet år i træk.

Kåringen skete ved European M&A Awards, hvor Mergermarket samler årets førende juridiske og finansielle rådgivere inden for M&A.

Ved kåringen lagde Mergermarket vægt på, at Accura har ydet en særlig værdiskabende rådgivning i forbindelse med vores kunders transaktioner, og at vi har leveret kreative og nytænkende løsninger på komplekse udfordringer.

Desuden er det blevet bemærket, at Accura har evnet at tilføre vores kunders transaktioner stor værdi i et omskifteligt marked ved bl.a. at integrere kompleks konkurrenceretlig rådgivning, og det nye forretningsområde M&A Restructuring, i vores M&A-rådgivning.

Endelig havde det væsentlig betydning, at Accura har været blandt de førende advokatfirmaer på transaktioner (målt på både antal og værdi) i årets løb og derudover har haft stor succes med rådgivning af corporate-segmentet med transaktioner som bl.a. Nets, Copenhagen Infrastructure Partners, Codan, Alm. Brand Bank og NutraQ.

Partnere Mads Ilum og Henrik Juul Hansen var til stede i London ved Mergermarket European M&A Awards.