Scroll

Bliv fuldmægtig hos Accura
– og skab resultater sammen med os

 

Fuldmægtig hos Accura

Som fuldmægtig hos Accura kommer du til at arbejde med nogle af markedets mest komplekse transaktioner og projekter inden for erhvervsjura. Men du kommer ikke til at gøre det alene. Hos Accura tror vi nemlig på, at vi skaber de bedste resultater sammen.

Vi løfter i flok og spiller hinanden bedre – derfor er vores fuldmægtige blandt de allerdygtigste i Danmark. Der er også plads til dig, hvis du har lyst til at blive en del af et ungt, kommercielt, ambitiøst og socialt advokatkontor.

Vi søger lige nu nyuddannede cand.jur. og cand.merc.(jur.) med opstart til september 2022 til en række af vores kompetenceområder. Har du ambitioner om at gøre en forskel, og kan du se dig selv hos et af de allerbedste teams i branchen, hører vi meget gerne fra dig.

Se de ledige stillinger nedenfor.

Hvorfor skal du blive fuldmægtig hos Accura?

Stor vækst

Accura er blandt de førende inden for rådgivning af dansk og internationalt erhvervsliv. Vi har på ganske kort tid etableret os som en stor og markant aktør i den danske advokatbranche, og vi er i dag mere end 400 medarbejdere.

Nordhavn 2023

I foråret 2023 flytter vi ind i vores splinternye, moderne og innovative domicil på Trælastholmen i Nordhavn, hvor vi får Orientkaj Metrostation som nærmeste nabo.

Overtidsordning

Som noget helt særligt i branchen får du overtidsbetaling fra første overarbejdstime. Det betyder en meget høj grad af fleksibilitet, da du kan vælge, om du ønsker at få overarbejdet udbetalt, eller om du vil afspadsere tiden i perioder, hvor der er mulighed for det.

Specialisttankegang

Specialisttankegangen hos Accura betyder, at du har mulighed for at specialisere dig allerede fra starten. Som advokatfuldmægtig får du et spændende job inden for et af vores kompetenceområder. Vi har ikke en decideret rotationsordning – vi har i stedet en interesse i at gøre dig til den bedst mulige advokat, og det bliver du bedst der, hvor du selv synes, det er sjovt at være.

Karriereudvikling

Du får et spændende og givende fuldmægtigforløb, hvor vores erfarne jurister støtter, udfordrer og motiverer dig. Du får sat dit fingeraftryk på en lang række spændende transaktioner og projekter i samarbejde med dine kolleger på tværs af afdelinger. Du opnår en bred kommerciel forståelse og kvalificeres til at rådgive om erhvervsmæssige forhold til danske og internationale virksomheder.

Socialt sammenhold

Vi er et ungt og socialt kontor, og du bliver en del af et fuldmægtighold på godt 60 fuldmægtige. Vi holder afdelingsarrangementer, sommer- og julefest og tager hvert andet år på en udlandsrejse, der er en helt særlig fælles oplevelse. Vi vægter sundhed og sammenhold højt – også uden for arbejdspladsen med fx løb, fodbold, padel, crossfit og pilates.

A la Cura

Vores personalerestaurant A la Cura serverer en sund og indbydende morgenmad og frokost. Vi har fokus på økologi, friske råvarer og producerer næsten al mad fra bunden. Derudover har vi en takeawayordning til fordelagtige priser, og hvis du kan se frem til en længere dag på kontoret, tilbyder vi også aftensmad gennem Roomservice.

Rabatter

Du deltager i vores obligatoriske pensions- og sundhedsordning og har desuden mulighed for at benytte dig af vores massageordning og diverse fordelagtige rabatordninger hos udvalgte forretninger.

Udstationering

Som et led i vores arbejde med talent- og forretningsudvikling har man som fuldmægtig hos Accura på sigt mulighed for at blive udstationeret i udlandet og i Danmark – typisk som 1. eller 2. års advokat.

Investering i dig

Hos Accura har vi fokus på den enkelte. Der bliver investeret i dig – både fagligt og socialt.

Som fuldmægtig får du et spændende job med et betydeligt ansvar og mange udfordrende opgaver inden for et af vores kompetenceområder, og du får dermed mulighed for at specialisere dig allerede fra start. Det afspejles af vores specialisttankegang, hvor du som udgangspunkt ikke rokerer til et andet kompetenceområde – men muligheden er der, hvis du ønsker det. Dit fuldmægtigforløb er tilrettelagt med fokus på dine behov, interesser og ønsker, og det kommer til at foregå i tæt samarbejde med vores erfarne jurister, der støtter og motiverer dig.

Hvad siger vores fuldmægtige?

“Som advokatfuldmægtig får jeg spændende og fagligt udfordrende opgaver, der er med til at udvikle mine evner til at håndtere konkrete problemstillinger fra et juridisk og kommercielt perspektiv. Derudover er der et stærkt fællesskab i huset, der gør Accura til mere end blot en arbejdsplads. Vi bidrager alle med erfaringer, idéer og kompetencer på tværs af anciennitet og afdelinger, så vi sammen kan skabe resultater, der ellers ikke ville være mulige at opnå.”

Monja Brink, advokatfuldmægtig i M&A

“Accura er en meget social arbejdsplads. Ting som padel om morgenen, fester, restaurantbesøg, teambuilding mv. fylder en del. Personligt er jeg meget glad for at se mine kolleger i andre settings, da jeg synes, at det er meget federe at arbejde med og for andre, som man også kender som personer.”

Mads Helmuth Lund, advokatfuldmægtig i Fast Ejendom

Din tid som fuldmægtig

Som advokatfuldmægtig eller erhvervsjuridisk fuldmægtig hos Accura vil du opnå en højt kvalificeret uddannelse, der understøtter din personlige og karrieremæssige udvikling. Du sikres således et omfattende og kompetencegivende uddannelsesforløb med specialisering i egen afdeling og indsigt i vores øvrige retsområder, og du gennemfører fuldmægtiguddannelsen med et højt fagligt niveau og får sat dit fingeraftryk på en lang række transaktioner i samarbejde med dine kolleger på tværs af afdelinger og teams.

Erhvervsjurister har altid været stærkt repræsenteret hos Accura, og vi betragter cand.merc.(jur.)’er på lige fod med advokatfuldmægtige. De forhold, der vedrører advokatfuldmægtige, gælder således også for cand.merc.(jur.)’er med op til tre års erfaring, og vi tilbyder vores cand.merc.(jur.)’er en uddannelse særligt tilrettelagt for erhvervsjurister. Uddannelsen udbydes én gang årligt og starter op igen 24. marts 2022.

Klik på billedet for at få et overblik over fuldmægtigforløbet

Uddannelse for erhvervsjurister

Sammen med Bruun & Hjejle, Horten og Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith har Accura lanceret en uddannelse for erhvervsjurister. Det er særligt erhvervsjuridiske fuldmægtige, der er ansat i advokatbranchen, der har glæde af forløbet.

Læs mere om den nye uddannelse her.

Nysgerrig på livet som fuldmægtig hos Accura?

Mød nogle af vores kolleger

“Man får lov til at løbe med bolden fra start”

Mathias fra M&A overgik til erhvervsjuridisk fuldmægtig i sommeren 2021

Læs med her, hvor han giver et indblik i sin første tid som fuldmægtig

Fuldmægtig i Corporate & Commercial

Nasser fra Corporate & Commercial fortæller lidt om at være fuldmægtig hos Accura

Læs med her

“Man skal turde tage ansvar og bruge sine kolleger”

Amanda Mejdahl Hansen fortæller om overgangen fra student til fuldmægtig

Få Amandas bedste tips her

“Min første tid som fuldmægtig”

Mads fra Fast Ejendom overgik fra legal trainee til advokatfuldmægtig i sommeren 2021

Læs med her, hvor han fortæller om sin første tid som fuldmægtig

Fuldmægtig på de store sager

Emilie er fuldmægtig hos Accura og har været med på en af de helt store og komplekse sager.

Læs mere om hendes oplevelse af at være fuldmægtig på en stor sag

Overgangen fra student til advokatfuldmægtig

Martin fra IP & Life Science overgik fra legal trainee til advokatfuldmægtig i foråret 2020

Læs mere om hans oplevelse af overgangen