Bliv fuldmægtig hos Accura
– sammen skaber vi resultater

Scroll

Fuldmægtig hos Accura

Accuras fokus er rådgivning af dansk og internationalt erhvervsliv, og som fuldmægtig hos Accura kommer du til at arbejde med nogle af markedets mest spændende og komplekse transaktioner og projekter inden for erhvervsjura. Men du kommer ikke til at gøre det alene. Hos Accura tror vi nemlig på, at vi skaber de bedste resultater sammen.

Vi løfter i flok og spiller hinanden bedre – derfor er vores fuldmægtige blandt de allerdygtigste i Danmark. Der er også plads til dig, hvis du har lyst til at blive en del af et kommercielt, ambitiøst og socialt advokatkontor.

Hvis du bliver færdig til sommer 2023, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og angive, hvilke kompetenceområder der har din interesse. Har du ambitioner om at gøre en forskel, og kan du se dig selv hos et af de allerbedste teams i branchen, så kontakt os.

Bliv fuldmægtig hos Accura

Ingen matchende jobs?

Investering i dig og din karriere

Accura har fokus på dig, dine kompetencer og ønsker, og vi prioriterer at investere i dig – både fagligt og socialt.

Specialisttankegangen hos Accura betyder, at du som fuldmægtig specialiserer dig inden for det juridiske område, som du brænder for. Og du er ikke tvunget til at rokere undervejs – kun hvis du selv ønsker det. Vores mål er at hjælpe og motivere dig til at blive den bedst mulige advokat eller erhvervsjuridiske rådgiver, og det gør du allerbedst det sted, hvor du selv synes, det er sjovt at være.

Din tid som fuldmægtig

Dit fuldmægtigforløb er tilrettelagt med fokus på dine behov, interesser og ønsker, og det kommer til at foregå i tæt samarbejde med vores erfarne jurister, der støtter dig hele vejen. I din tid som fuldmægtig vil du få to ugers fri til at forberede dig til din retssagsprøve og advokateksamen.

Som fuldmægtig hos Accura vil du:

  • Gennemføre en højt kvalificeret fuldmægtiguddannelse med et højt fagligt niveau, der understøtter din personlige og karrieremæssige udvikling
  • Få et omfattende og kompetencegivende uddannelsesforløb med specialisering i egen afdeling samt indsigt i vores øvrige retsområder
  • Få sat dit fingeraftryk på en lang række transaktioner i samarbejde med dine kolleger på tværs af afdelinger og teams
Klik på billedet for at forstørre det og få et overblik over fuldmægtigforløbet
MBK grid

“Som advokatfuldmægtig får jeg spændende og fagligt udfordrende opgaver, der er med til at udvikle mine evner til at håndtere konkrete problemstillinger fra et juridisk og kommercielt perspektiv. Derudover er der et stærkt fællesskab i huset, der gør Accura til mere end blot en arbejdsplads. Vi bidrager alle med erfaringer, idéer og kompetencer på tværs af anciennitet og afdelinger, så vi sammen kan skabe resultater, der ellers ikke ville være mulige at opnå.”

Monja, advokatfuldmægtig i M&A

Hvorfor skal du blive fuldmægtig hos Accura?

Fællesarrangement

Accura afholder et årligt socialt arrangement for alle 1., 2. og 3. års fuldmægtige. Det giver de fuldmægtige mulighed for på tværs af årgange at netværke og skabe nye relationer.

Udstationering

Som et led i vores arbejde med talent- og forretningsudvikling har du som fuldmægtig hos Accura på sigt mulighed for at blive udstationeret i udlandet og i Danmark – typisk som 1. eller 2. års advokat.

Onboarding

Vi har et fast onboardingforløb for alle nye fuldmægtige, som bl.a. skal sikre, at du møder dine med-fuldmægtige, din afdeling og kolleger. Det består bl.a. af et nøje planlagt introforløb med fokus på teambuilding, at skabe relationer på tværs af huset og lære Accura godt at kende.

Accura Academy

Vi tilbyder dig supplerende faglig, personlig og forretningsmæssig udvikling gennem vores interne kursusprogram Accura Academy, hvor vi afholder op til 70 skræddersyede kurser om året inden for bl.a. jura, proces, personlig udvikling, sprog og IT.

Coach

Når du er færdig som fuldmægtig og vælger at fortsætte som advokat eller erhvervsjuridisk rådgiver, tilbyder vi op til to samtaler med en ekstern coach, som skal hjælpe dig med at få en tryg overgang fra fuldmægtig til advokat.

A la Cura

Vores personalerestaurant A la Cura serverer morgenmad og frokost med fokus på økologi og friske råvarer, og næsten alt bliver produceret fra bunden. Derudover har A la Cura en takeaway-ordning til fordelagtige priser. Har du en længere dag på kontoret, tilbyder vi aftensmad gennem Roomservice og Wolt.

Fordelsordninger

Du deltager i vores obligatoriske pensions- og sundhedsordning og har desuden mulighed for at benytte dig af vores massageordning og diverse fordelagtige rabatordninger hos udvalgte forretninger.

Nyt domicil i 2023

I foråret 2023 flyttede vi ind i vores nye, innovative domicil på Trælastholmen i Nordhavn med Orientkaj Metrostation og Havnebussen som nærmeste naboer. Der har i forbindelse med byggeriet været fokus på at inddrage lokalområdet og skabe kreative, grønne og bæredygtige løsninger. Det nye domicil er DGNB Guld-certificeret.

Socialt stærkt sammenhold

Som fuldmægtig hos Accura bliver du en del af et fuldmægtighold på mere end 80 fuldmægtige. Vi prioriterer det sociale sammenhold i fuldmægtiggruppen, og derfor er der planlagt en række sociale aktiviteter som fx et stort introforløb for nye fuldmægtige samt events på tværs af fuldmægtiggruppen.

Det kombineret med fredagsbar, afdelingsarrangementer, sommer- og jule-/nytårsfest på tværs af hele huset samt en udlandsrejse hvert andet år, er alt sammen sociale events, som er med til at styrke fællesskabet hos Accura.

I dagligdagen har vi også fokus på sammenholdet og sundheden uden for arbejdspladsen, hvor der bl.a. er arrangeret spinning, fodbold, løb, padel, crossfit og pilates.

MHL grid

“Accura er en meget social arbejdsplads. Ting som padel om morgenen, fester, restaurantbesøg, teambuilding mv. fylder en del. Personligt er jeg meget glad for at se mine kolleger i andre settings, da jeg synes, at det er meget federe at arbejde med og for andre, som man også kender som personer.”

Mads, advokatfuldmægtig i Fast Ejendom

Overtidsordning

Som noget helt særligt i branchen får du overtidsbetaling fra første overarbejdstime. Det giver dig en høj grad af fleksibilitet, da du kan vælge at afspadsere tiden i de perioder, hvor der er mulighed for det eller få timerne udbetalt.

Cand.merc.(jur.) hos Accura

Erhvervsjurister har altid udgjort en meget værdsat del af vores jurister, da de gennem deres uddannelsesmæssige baggrund har tilegnet sig både juridiske og kommercielle kompetencer, som vi og vores kunder har stor glæde af.

Hos Accura betragter vi erhvervsjuridiske fuldmægtige på lige fod med advokatfuldmægtige. De forhold, der vedrører advokatfuldmægtige, gælder således også for cand.merc.(jur.)’er med op til tre års erfaring.

Uddannelse for erhvervsjurister

Vi tilbyder vores erhvervsjuridiske fuldmægtige en uddannelse særligt tilrettelagt for erhvervsjurister. Forløbet, der strækker sig over seks kursusmoduler, har fokus på grundlæggende advokatfærdigheder og skal skabe et fundament for erhvervsjuristernes virke i advokatbranchen.

Uddannelsen har Accura lanceret sammen med Bruun & Hjejle, Horten og Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith. Det er særligt erhvervsjuridiske fuldmægtige, der er ansat i advokatbranchen, der har glæde af forløbet.

Uddannelsen udbydes én gang årligt med opstart i november.

Læs mere om uddannelsen her.