To engelske advokater bliver en del af Afdeling for Vedvarende Energi

Nyhed

Den 1. januar 2022 åbnede Accura dørene for en globalt førende afdeling inden for vedvarende energi, som stod klar til at levere kompleks juridisk rådgivning til vores kunders vedvarende energiprojekter hvor som helst i verden.

Nu er afdelingen blevet styrket yderligere, efter de to engelske advokater Matthew Mulqueen og Paul Thomas Scott fra Squire Patton Boggs’ London-kontor er blevet en del af afdelingen.

Partner Matthew Mulqueen har næsten 20 års erfaring inden for sektoren for vedvarende energi i hele verden og er anerkendt i Legal 500 som “Leading Individual” inden for infrastruktur- og energisektoren. Matthew har stor erfaring fra sektoren for faststående og flydende havvindmøller og andre vedvarende energiteknologier, herunder transaktioner vedrørende brint, geotermisk energi samt store og små transaktioner vedrørende vand- og solenergi.

Paul Thomas Scott tiltræder som senior associate i afdelingen. Efter at have arbejdet sammen i en årrække har Matthew og Paul betydelig erfaring med energiprojekter i adskillige jurisdiktioner, herunder i USA, Canada, UK, Australien, Taiwan, Japan, Europa og i Afrika syd for Sahara.

Matthew og Paul vil fokusere på vækst i Accuras drift ved at bistå vores kunder inden for vedvarende energi i USA. De er tilknyttet Accuras kontor i New York.

Mød Afdelingen for Vedvarende Energi her.