Nyhed

Accura byder velkommen til globalt førende team inden for Renewable Energy

Accura bød 1. januar 2022 velkommen til branchens mest specialiserede team inden for Renewable Energy. Vores 3 nye partnere og mere end 30 specialister udgør et globalt førende team, der udelukkende fokuserer på rådgivning om vedvarende energi. Rådgivningen sker fra afdelinger i Danmark, USA og Asien.

Udvikling og kommercialisering af vedvarende energi kendetegnes af komplekse internationale transaktioner og aftaler, der stiller store krav til den juridiske rådgivning.

Rådgivning inden for vedvarende energi fordrer en meget specialiseret juridisk viden, dyb indsigt i markedet og en kommerciel forståelse for alle aspekter i et energiprojekt. Projekterne gennemføres i alle dele af verden, og i mange tilfælde er en lokal tilstedeværelse nødvendig.

Den 1. januar 2022 åbnede Accura dørene til en ny afdeling for Vedvarende Energi, der er klar til at varetage den komplekse rådgivning, uanset om projekterne er i Danmark eller udlandet.

Afdelingen ledes af partnerne Peter Østergaard Nielsen, Jakob Østervang og Anders Hørlyck Jensen, der alle er bredt anerkendt som førende kapaciteter inden for området. Resten af teamet består af mere end 30 specialister, der arbejder fra Accuras afdelinger i Hellerup, Aarhus og Singapore, og på sigt også New York og Tokyo.

Teamet har stor erfaring med at rådgive i hele fasen fra udvikling af projekter over eksekvering og til et potentielt salg, og det har opbygget en unik position som trusted advisor for en række førende globale aktører i markedet.

Vi glæder os meget til at introducere vores kunder for det nye team og ser frem til en spændende rejse med vedvarende energi, som kun lige er begyndt.

Mød Accuras afdeling for Vedvarende Energi her.