Nyhed

Otte nye partnere hos Accura

Det er en stor fornøjelse at kunne meddele, at Accura pr. 1. januar 2022 har udnævnt to nye partnere og seks associerede partnere.

Accura ønsker alle otte stort tillykke med udnævnelsen!

NYE PARTNERE

Christian Monberg
Christian er tilknyttet Accuras afdeling for Konkurrence- og Udbudsret.

Han er en af sin generations absolutte toprådgivere, og han har indgående erfaring med rådgivning af nationale og multinationale virksomheder inden for alle aspekter af konkurrenceretten. Christian har desuden indgående erfaring og dokumenterede resultater i antitrust-straffesager.

Christian blev advokat i 2018 og kom til Accura i 2021.

Jens Harkov Hansen
Jens er leder af Accuras afdeling for Persondata/GDPR.

Han rådgiver virksomheder, myndigheder og andre organisationer om databeskyttelse og compliance, herunder GDPR. Jens har beskæftiget sig med databeskyttelse i hele sin professionelle karriere og er en af Danmarks førende eksperter inden for sit felt.

Jens blev advokat i 2012 og kom til Accura i 2017.

NYE ASSOCIEREDE PARTNERE

Andreas Steen Vallentin-Hansen
Andreas er tilknyttet Accuras afdeling for M&A.

Han rådgiver danske og udenlandske virksomheder og kapitalfonde om alle aspekter af M&A-processen. Han har derudover stor erfaring med at bistå udstedere og emissionsbanker med danske børsintroduktioner og offentlige overtagelsestilbud. Andreas rådgiver desuden tech-startups om kapitalfremskaffelse, go-to-market- og vækststrategier.

Andreas blev advokat i 2016 og kom til Accura i 2018.

Christian Kjærgaard Aunvig
Christian er tilknyttet Accuras afdeling for Fast Ejendom.

Han rådgiver om nationale og internationale ejendomstransaktioner, udviklingssager, hoteller, erhvervslejeret samt generel erhvervs- og kontraktret. Christian har de senere år bistået både køber- og sælgersiden i nogle af de største og mest komplekse transaktioner og udviklingssager på det danske marked.

Christian blev advokat i 2017 og kom til Accura i 2020.

Kenny Michael Andersen
Kenny er tilknyttet Accuras afdeling for M&A.

Han rådgiver danske og internationale erhvervsvirksomheder, finansielle virksomheder og kapitalfonde om virksomhedsoverdragelser og fusioner. Han har stor erfaring inden for bank- og finansieringsret i relation til blandt andet finansiering af virksomhedsoverdragelser, ejendoms- og projektfinansiering og alternative investeringer.

Kenny blev erhvervsjuridisk rådgiver i 2014 og kom til Accura samme år.

Lise Grothen
Lise er tilknyttet Accuras afdeling for Fast Ejendom.

Hun beskæftiger sig primært med ejendomstransaktioner og større udviklingsprojekter inden for ejerboliger, andelsboliger og erhvervsejendomme.

Lise har stor erfaring med projektudviklingssager, og hun rådgiver både nationale og internationale kunder, herunder kapitalfonde, institutionelle investorer, ejendomsudviklere, entrepriseretlige aktører og ejendomsselskaber.

Lise blev advokat i 2007 og kom til Accura i 2020.

Morten Steensen Jacobsen
Morten er tilknyttet Accuras afdeling for M&A.

Han rådgiver danske og udenlandske virksomheder og kapitalfonde om virksomhedsoverdragelser. Han rådgiver også om strukturovervejelser, gennemførelse af juridisk due diligence og W&I-forsikringer. Derudover har Morten stor erfaring med generelle selskabs- og erhvervsretlige forhold med fokus på kapital- og aktionærforhold.

Morten blev advokat i 2015 og kom til Accura i 2017.

Peter Brask Tind
Peter er tilknyttet Accuras afdeling for IT & Outsourcing.

Han er specialiseret i IT, outsourcing, e-handel, persondata og open source-licensering. Han har stor erfaring med køb og salg af teknologibaserede virksomheder, forhandling af komplekse outsourcingaftaler, systemanskaffelser, licensaftaler og rådgivning om e-handel. Herudover rådgiver Peter om IT-sikkerhed og beskyttelse af persondata.

Peter blev advokat i 2013 og kom til Accura i 2012.