Ensure International Insurance Broker (Vest)

NORTH overtager Ensure International Insurance Broker (Vest)

Scroll
Case

NORTH overtager Ensure International Insurance Broker (Vest)

Det finansielle rådgivningshus NORTH overtager forsikringsmægleren Ensure International Insurance Broker (Vest) (“Ensure (Vest)”).

Ensure (Vest) udgør i dag det ene af tre forretningsben i Ensure. De to øvrige forretningsben, Ensure International Pension Broker og Ensure International Insurance Broker (Øst), fortsætter under Ensure-brandet.

Ensure (Vest) tilbyder ubåde vildig og ekspertbaseret rådgivning ogvalg og vurdering af leverandører inden for skadeforsikring til virksomheder i Jylland og på Fyn. Ensure (Vest) ledes af de to stiftere Eva Madsen og Mogens Rohde, der også etablerede Ensure International Insurance Broker tilbage i 2013.

Ensure (Vest) servicerer deres kunder fra kontorer i Aarhus og Odense, hvor de to stiftere arbejder sammen med 17 medarbejdere og 13 associerede partnere.

NORTH er Danmarks førende uvildige finansielle rådgivningshus inden for erhvervsforsikring, firmapension, finansielle produkter og realkredit. NORTH er majoritetsejet af kapitalfonden Polaris og blev etableret i 2021 på baggrund af sammenlægningen af fire rådgivningsvirksomheder.

NORTH har nu opkøbt en række virksomheder siden stiftelsen, herunder fire virksomheder annonceret tidligere på ugen.

Accura rådgav NORTH i forbindelse med transaktionen og har været rådgiver for Polaris og NORTH siden stiftelsen.