Tue Ravnholt Frandsen er ny M&A-partner hos Accura

Tue Ravnholt Frandsen indtræder som partner hos Accura pr. 16. november 2019

 

Accuras fokus på at rådgive kunder i forbindelse med komplekse transaktioner bliver nu styrket yderligere med rekrutteringen af Tue Ravnholt Frandsen, der kommer med omfattende erfaring inden for virksomhedstransaktioner.

Tiltrædelsen sker som et led i Accuras strategi om at udbygge sin markedsposition inden for virksomhedstransaktioner.

Tue Ravnholt Frandsen tiltræder sammen med sit nærmeste team pr. 16. november 2019. Det drejer sig om associeret partner Lars Mygind Bojsen, advokat Cecilie Delcomyn Dohn, advokat Rudi Skjødt Jensen og advokatfuldmægtig Sandra Helene Askildsen.

Primo december 2019 bliver Accuras Afdeling for M&A yderligere styrket, når partner Torben Nørskov og advokatfuldmægtig Maria Thornbye også tiltræder.

Tue er en dygtig M&A-specialist og en af landets absolut bedste og mest efterspurgte rådgivere inden for køb og salg af virksomheder. Han har sammen med sit team rådgivet i en række af de største virksomhedstransaktioner i Danmark, og vi glæder os meget til at få Tue og hans team med på holdet,” siger Thomas Weincke, partner og bestyrelsesformand hos Accura.

Tue og hans team bliver en del af Accuras stærke M&A-afdeling, der er specialiseret i komplicerede virksomhedstransaktioner og er tier 1-rated i samtlige internationale legal guides.

Jeg ser frem til at starte hos Accura og sammen med mit team bidrage til videreudviklingen af Accuras stærke fokus på komplekse transaktioner, som i den grad er det, alle i teamet brænder for,” siger Tue Ravnholt Frandsen.