Ny partner styrker Accuras Afdeling for IP & Life Science

Nyhed

Advokat Søren Chr. Søborg Andersen tiltræder 1. juli 2022 som partner hos Accura i afdelingen for IP & Life Science, der arbejder med IP-rettigheder og rådgivning til Life Science-brancherne.

Søren Chr. Søborg Andersens primære fokus bliver inden for Accuras arbejde med komplekse patentsager og rådgivning til lægemiddelindustrien.

“Vi oplever en betydelig stigning i efterspørgslen efter vores rådgivning på patentområdet og inden for Life Science. Det gælder både på retssagsområdet og i forbindelse med transaktioner. Søren er en højt anerkendt profil i markedet med betydelig erfaring og vil fra første dag være en stor gevinst for vores kunder. Med Søren i teamet står vi endnu stærkere i forhold til at kunne tilbyde vores kunder rådgivning inden for den komplekse IP-ret og tilhørende regulatoriske rådgivning,” siger partner og leder af Accuras Afdeling for IP & Life Science, Morten Bruus.

“Accura er et dynamisk kontor i betydelig vækst inden for en række specialer, herunder mit. Det er et projekt, jeg rigtig gerne vil være en del af, og jeg glæder mig at bidrage til den fortsatte udvikling af Accuras IP & Life Science-afdeling sammen med et stærkt team,” siger Søren Chr. Søborg Andersen.

Accuras Afdeling for IP & Life Science er blandt landets førende IP-afdelinger, både inden for retssager og som en vigtig del af Accuras markedsledende M&A-forretning.

“Som advokathus med en fokuseret strategi om at arbejde med de mest komplekse transaktioner og projekter er en yderligere styrkelse af vores IP & Life Science-team til stor værdi for rigtig mange af Accuras kunder. Vores tværfaglige samarbejde og resultater er vores styrke, og her siger det sig selv, at specialistafdelinger som IP & Life Science, der ligger i toppen af deres felt, er et vigtigt element for udfoldelsen af vores strategi,” siger Thomas Weincke, partner og bestyrelsesformand i Accura.

Med Søren Chr. Søborg Andersen tæller Accuras Afdeling for IP & Life Science 15 personer.

For yderligere oplysninger kontakt venligst
Thomas Weincke
Bestyrelsesformand
+45 3078 6678
[email protected]