Accura er flyttet til Nordhavn

Den 17. april 2023 flyttede Accura adresse til Trælastholmen i Nordhavn, som er en af Københavns nye og bæredygtige bydele. Bydelen kendetegnes ved spændende arkitektur med facader i lyse nuancer omgivet af udgravede kanaler, træbeplantning i grønne områder og promenader helt tæt på vandet.

Accuras nye domicil set fra vandet.

Domicilet på fem etager er tegnet af Danielsen Architecture. Materialevalget er inspireret af de klassiske, modernistiske erhvervshuse, der blev opført i København for snart 100 år siden. I opførelsen har der været et betydeligt fokus på at inddrage lokalområdet bl.a. i form af de omgivende kanaler og på at skabe kreative grønne og bæredygtige løsninger. Det er et bærende element i udformningen, at husets facader og kantzoner bidrager til bydelens liv.

Bygningens unikke karnapper i hvid natursten.

I vores nye omgivelser har vi skabt nogle moderne og funktionelle rammer i enestående interiør med fokus på detaljen. Her er enkle, rå og holdbare materialer som træ, glas og natursten sat sammen med specialdesignede møbler i naturfarver og farverige, alsidige og unikke kunstværker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise vores flotte nye rammer frem.

Kontaktoplysninger

Alexandriagade 8, 2150 Nordhavn
Vores øvrige kontaktoplysninger er uændrede.

Transport

Offentlig transport
Metro M4 – Orientkaj/København H
Metrostationen Orientkaj ligger lige over for Accuras domicil og er endestation på M4-linjen, der kører fra København H mod Nordhavns bydel. Fra Orientkaj tager det syv minutter at komme ind til Kongens Nytorv.

Transport i bil
Hvis du kommer til Accura i bil, er den direkte rute forbi Østre Landsret og Comwell. Drej til højre rundt om Comwell ad Istanbulgade, og kør mod metroen. Her drejer du til højre og kører mellem metroen og Orienthuset og drejer til højre ad Alexandriagade. Obs: Alexandriagade er p.t. ensrettet. Se ruten på kortet herunder.

Klik for at forstørre billedet.


Parkering


Parkeringshuset Orient Plads
På Orientkaj ligger parkeringshuset Orient Plads over for Accuras bygning. Her kan du parkere mod betaling. Derudover ligger parkeringshuset Kronløbsøen tæt på Accura.
Se kortet ovenfor.

Accuras gæsteparkering
Lige efter hovedindgangen til Accura på Alexandriagade er der en rampe ned i parkeringskælderen, hvor gæsteparkeringen er markeret med grønt på nedenstående kort.

Klik for at forstørre billedet.