Nyhed

Generationsskifte i Accuras afdeling for Fast Ejendom

Accura har, siden firmaet blev etableret i 1999, blandt andet haft et stærkt fokus på rådgivning inden for fast ejendom. Dette fokus har resulteret i, at firmaet i mange år har haft et ejendomsteam, som har været blandt de førende i Danmark. Vores stærke afdeling blev styrket markant i forbindelse med tilgangen af 4 partnere og ca. 30 kolleger primo 2020.

Nu gennemføres et planlagt generationsskifte, da advokat Henrik Groos, partner i Accura Advokatpartnerselskab, efter eget ønske udtræder af firmaet med virkning fra 1. april 2021.

Om baggrunden for sin udtræden udtaler Henrik Groos:
“Jeg har igennem de seneste 21 år været på en fantastisk rejse med Accura, hvor vi er gået fra et lille team på en håndfuld medarbejdere til i dag at være en topprofessionelt drevet advokatvirksomhed, hvor vi nu nærmer os de 300 medarbejdere.

Ud over at lede vores ejendomsteam har jeg undervejs været dybt involveret i selve driften af virksomheden. Jeg er virkelig stolt over, hvad vi sammen har skabt, og det daglige arbejde med kunder og medarbejdere er da også noget, som jeg vil komme til at savne,” siger Henrik Groos og fortsætter: “Efter mere end 30 år bag advokatskrivebordet og efter at have haft en central rolle i opbygningen af Accura føler jeg, at mine advokatmæssige ambitioner er blevet opfyldt, og at tiden er inde til at prøve noget nyt.

Jeg har et stort, aktivt netværk i ind- og udland, og fremadrettet vil jeg fokusere på bestyrelsesarbejde og udvalgte projekter, hvor jeg kan tilføre værdi.

Derudover har det i valget af tidspunkt været vigtigt for mig, at Accuras nye samlede ejendomsteam nu er kommet på plads, således at det, som jeg har været med til at opbygge, ikke blot videreføres, men udbygges og forbedres.”

Bestyrelsesformand Thomas Weincke udtaler:
“Med Henriks udtræden af Accura er det et af vores fyrtårne, som vi siger farvel til.

Henrik har igennem årene ydet en helt ekstraordinær indsats for firmaet og har sammen med partnere og medarbejdere opbygget vores ejendomsteam fra ingenting til at være absolut førende i Danmark. Det er vi ham meget taknemmelige for,” siger Thomas Weincke og fortsætter: “Henrik har udvist stor grad af loyalitet over for firmaet ved at meddele os sine ønsker om udtræden, i så god tid at vi har haft mulighed for at omorganisere og udbygge vores ejendomsteam, inden han forlader os. Vi tog et kvantespring sidste år, da vi udefra fik tilført 4 nye partnere og ca. 30 nye kolleger til vores ejendomsteam, således at det i dag består af ca. 65 medarbejdere.

Vores ejendomsteam står derfor stærkere end nogensinde. Vi ønsker Henrik al mulig held og lykke fremover og håber, vores veje krydses i fremtiden.”

Partner, advokat Jakob Schou Midtgaard, leder af Accuras Afdeling for Fast Ejendom, udtaler:
“Vi var bekendte med Henriks beslutning om at forlade advokatbranchen, da vi besluttede at flytte til Accura sidste år. Vi ville allerhelst have fortsat rejsen sammen med Henrik, men vores fælles ambition blev at skabe den bedste platform og det bedste team i byen, mens Henrik stadig var en del af teamet.

Vi vil gerne takke Henrik, afdelingens øvrige partnere samt Accura som sådan for den modtagelse, som vi fik. Der har fra start været et oprigtigt ønske om at skabe den rette integration, og samarbejdet har på alle fronter været forbilledligt.

Accuras forretningsmodel har til fulde levet op til vores forventninger. Det er en virksomhed præget af energi, innovation og dygtige mennesker,” siger Jakob Schou Midtgaard og fortsætter: “Integrationen af de 2 teams er gået fantastisk godt, og den forretningsmæssige succes er markant. Vi ser derfor meget lyst på fremtiden, selvom vi kommer til at savne Henrik.

Vi har i mange år kendt Henrik som førende inden for området, og det har været en fornøjelse også at være kollega med ham.

Også fra ejendomsteamet skal der lyde et held og lykke til Henrik på hans videre vej, og vi ser frem til at fastholde de nære bånd til ham.”

Kontakt bestyrelsesformand og partner Thomas Weincke på tlf. 3078 6678 for yderligere information.