Vesterhav Syd havvindmøllepark

Vattenfall har forbundet dansk havvindmøllepark Vesterhav Syd til elnettet

Scroll
Case

Vattenfall har forbundet dansk havvindmøllepark Vesterhav Syd til elnettet

Vattenfall har opnået fuld tilslutning til elnettet for Vesterhav Syd.

Alle vindmøller er netop blevet tilsluttet det danske elnet og leverer fossilfri energi til 170.000 danske husstande og yder dermed et væsentligt bidrag til den danske energiomstilling. 

Vattenfall vandt udbuddet på Vesterhav Syd i 2016. Havvindmølleparken omfatter 20 vindmøller med en samlet installeret kapacitet på 168 MW.

Vattenfall opfører også havvindmølleparken Vesterhav Nord, som ligger 80 km fra Vesterhav Syd. Tilsammen har havvindmølleparkerne Vesterhav Syd og Vesterhav Nord en samlet installeret kapacitet på 344 MW svarende til elforbruget i mere end 350.000 danske husstande.

Vattenfall er et førende europæisk energiselskab med hovedkvarter i Sverige. Selskabet beskæftiger ca. 20.000 medarbejdere og er en af Europas største producenter og leverandører af el og varme med mere end 7,5 millioner elkunder og 2 millioner varmekunder.

Accura har bistået Vattenfall med regulatoriske og kontraktuelle forhold siden Vesterhav Syds tidlige udviklings- og opførelsesfase. Vi har i særdeleshed bistået Vattenfall i forhandlingen af centrale leveringsaftaler for projektet og ydet juridisk rådgivning i opførelsesfasen. Accuras globalt førende Renewable Energy-team består af mere end 100 specialister, der udelukkende rådgiver om vedvarende energi.