Reel

Reel indgår aftale om
el til ny solcellepark

Scroll
Case

Reel indgår aftale om el til ny solcellepark

Elleverandøren Reel har indgået sin første elkøbsaftale, hvorunder Reel vil facilitere en ny solcellepark i Fårvang, Silkeborg, med en kapacitet på 3 Mwp. Den nye solcellepark, som ifølge planen sættes i drift i februar 2024, vil levere supplerende el til syv danske selskaber.

Reel har indgået den femårige elkøbsaftale med Groeningen Energy. Reel vil fungere som leverandør af el mellem Groeningen Energy og de syv kunder. Reel har udviklet en optimerende algoritme til analyse af kundernes historiske energiforbrug pr. time. Ved brug af dette software kan Reel tilpasse og skræddersy kundernes elkøbsaftaler til deres specifikke behov.

Vores afdeling for Renewable Energy har ydet juridisk og strategisk rådgivning til Reel om udarbejdelsen af elkøbsaftalen og om opbygningen af selskabsstrukturen og øvrige energiforhold. Accura har arbejdet tæt sammen med Reel, siden selskabet blev stiftet, og vedrørende indgåelsen af elkøbsaftalen med Groeningen Energy med henblik på at sikre den nødvendige balance mellem aftalens juridiske og kommercielle aspekter.

Accuras afdeling for Renewable Energy har omfattende erfaring i at bistå med udarbejdelse, forhandling og indgåelse af elkøbsaftaler på både nationalt og globalt plan.

Læs mere her