Erhvervsforsikring Danmark og Assurance Partner

Rådgivningshuset NORTH
køber to virksomheder

Møde hvor der bliver rådgivet.
Scroll
Case

Rådgivningshuset NORTH køber to virksomheder

Det finansielle rådgivningshus NORTH har købt virksomhederne Erhvervsforsikring Danmark og Assurance Partner.

Erhvervsforsikring Danmark formidler forsikring til mindre og mellemstore virksomheder. Siden 2008 har virksomheden opbygget en landsdækkende portefølje af virksomhedskunder baseret på brancheaftaler og særlige aftaler for andelsbolig- og ejerforeninger, ejendomsselskaber og håndværkere.

Assurance Partner er specialist i forsikringer til boligforeninger og ejendomsselskaber. Siden 1992 har virksomheden opbygget en stærk position inden for rådgivning om forsikringsbehov og forsikringsløsninger til andelsbolig- og ejerforeninger, ejendomsselskaber og -administratorer og advokater.

NORTH blev stiftet i 2021 som et partnerskab mellem Contea, Jysk Pension, FinPro og Status. Accura rådgav i den forbindelse kapitalfonden Polaris med opkøbet af de fire virksomheder og etableringen af NORTH. I dag har NORTH 135 medarbejdere og er Danmarks første uvildige rådgivningshus inden for skadesforsikring, pension, financial procurement og realkredit.

Med købet af Erhvervsforsikring Danmark og Assurance Partner udbygger NORTH sin markedsledende position og udvider kundebasen til flere end 5.500 virksomheder.

Accura rådgav NORTH og Polaris i forbindelse med de to transaktioner.