Bankbrokers

NORTH ekspanderer
internationalt

Scroll
Case

NORTH ekspanderer internationalt

Det finansielle rådgivningshus NORTH ekspanderer for første gang internationalt med købet af rådgivningsvirksomheden Bankbrokers’ forretning i Danmark, Sverige og Norge for i højere grad at kunne dække kundernes behov for finansielle aftaler på tværs af landegrænser.

Bankbrokers rådgiver virksomheder, som ønsker at opnå bedre finansielle løsninger og reducere deres omkostninger til bankydelser, optimere deres betalingsløsninger eller få rådgivning om gældsfinansiering.

Bankbrokers blev stiftet i Stockholm i 2008 og har siden opbygget en stærk, international forretning med hovedkontor i Oslo. Bankbrokers er i dag til stede i otte lande og sælger nu virksomhedens forretning i Norge, Sverige og Danmark til NORTH. Den øvrige del af Bankbrokers fortsætter under det eksisterende brand.

NORTH er Danmarks førende uvildige finansielle rådgivningshus inden for erhvervsforsikring, firmapension, finansielle produkter og realkredit. NORTH er majoritetsejet af kapitalfonden Polaris og blev etableret i 2021 på baggrund af sammenlægningen af fire rådgivningsvirksomheder. NORTH har siden stiftelsen opkøbt omkring 20 virksomheder og beskæftiger i dag ca. 250 medarbejdere.

Accura rådgav NORTH i forbindelse med transaktionen og har været rådgiver for Polaris og NORTH siden stiftelsen.