DSJ Malergruppe, C. Møllmann & Co., Malerfirmaet Jeppesen og Malerfirma Ernst Hansen

Norske Håndverksgruppen
køber fire danske
malervirksomheder

Maler med en hvid malerbøtte.
Scroll
Case

Norske Håndverksgruppen køber fire danske malervirksomheder

Norske Håndverksgruppen investerer for første gang i Danmark og erhverver de fire danske malervirksomheder DSJ Malergruppe, C. Møllmann & Co., Malerfirmaet Jeppesen og Malerfirma Ernst Hansen.

DSJ Malergruppe består af syv virksomheder og ligger i København med afdelinger i Syd- og Vestsjælland. Virksomheden har 90 ansatte og en omsætning på DKK 85 mio.

C. Møllmann & Co. blev grundlagt i 1879 og er især kendt for sin ekspertise inden for restaurering og renovering af bygninger. Virksomheden, der ligger i København, har ca. 175 ansatte og en omsætning på DKK 180 mio.

Malerfirmaet Jeppesen er en familiedrevet virksomhed beliggende i Hirtshals og Aalborg. Virksomheden blev etableret i 1960, har 60 ansatte og omsætter for omkring DKK 40 mio.

Malerfirma Ernst Hansen ligger i Aarhus, har 89 ansatte og en omsætning på omkring DKK 55 mio. Virksomheden opererer hovedsageligt i Østjylland.

De fire malervirksomheder fortsætter under eget navn, og driften forbliver uændret. Alle ejerne af de fire virksomheder geninvesterer desuden en væsentlig del af salgsprisen og bliver aktionærer i Håndverksgruppen.

Håndverksgruppen består nu af 100 virksomheder i Norge, Sverige og Danmark. Koncernen har en samlet omsætning på ca. DKK 3,4 mia. og tæt på 3.000 ansatte. Håndverksgruppen er ejet af kapitalfonden FSN Capital og medarbejdere.

Investeringen i Danmark er en del af Håndverksgruppens strategi om at blive en væsentlig aktør inden for overfladebehandling i Norden.

Accura rådgav Håndverksgruppen i forbindelse med de fire transaktioner.