Mjølner Informatics

Norlys køber dansk
IT-virksomhed

Computer software.
Scroll
Case

Norlys køber dansk IT-virksomhed

Den danske tele- og energikoncern Norlys har købt den danske IT-virksomhed Mjølner Informatics.

Mjølner Informatics har eksisteret siden 1988 og er specialister i innovative og skræddersyede løsninger inden for softwareudvikling, digitalt design, UX, data insights og Internet of Things (IoT). Mjølner Informatics udspringer af et nordisk forskningsprojekt og er med sin placering i Aarhus fortsat tæt på forskningsmiljøet i byen.

Norlys er Danmarks største tele- og energikoncern. Virksomheden har over 2.800 medarbejdere og forsyner over 1 million adresser med elektricitet og internet.

Købet af Mjølner Informatics sker som led i en stor IT-transformation hos Norlys, og derfor er behovet for IT-ressourcer og -kompetencer større end nogensinde. I forbindelse med købet af Mjølner Informatics flytter Norlys 84 af sine IT-medarbejdere i Norlys IT til Mjølner Informatics.

Mjølner Informatics kommer fortsat til at have et stort fokus på sine øvrige kunder, som efter planen skal udgøre mindst halvdelen af den samlede opgaveportefølje. Derudover fortsætter den nuværende direktør Brian Gottorp Jeppesen i sin nuværende rolle og som medejer.

Transaktionen er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Accura rådgav Norlys i forbindelse med alle juridiske aspekter af transaktionen.