STRONGIT

Etteplan overtager STRONGIT

Scroll
Case

Etteplan overtager STRONGIT

Den børsnoterede finske teknologiservicevirksomhed Etteplan styrker sin markedsposition i Danmark med overtagelsen af konsulent- og udviklingshuset STRONGIT.

STRONGIT tilbyder en bred palet af konsulentydelser til stort set alt inden for produktudvikling, herunder produktdesign, hardware- og softwareudvikling og integrerede løsninger, og assisterer kunden under hele processen. Virksomheden blev grundlagt i 2010 og beskæftiger et team på 13 højt kvalificerede ingeniører og et netværk af omkring 70 freelancere, der arbejder fra København, Aarhus og Gråsten.

Etteplan leverer ingeniør- og konsulentydelser til den globale fremstillingsindustri og er specialiseret i software og integrerede løsninger, ingeniørløsninger og tekniske kommunikationsløsninger. Etteplan beskæftiger mere end 4.000 medarbejdere i en lang række lande og omsatte i 2022 for EUR 350 mio.

STRONGIT bliver fremover en del af Etteplans serviceområde Software and Embedded Solutions og vil som en del af Etteplan have mulighed for at tilbyde sine kunder en endnu bredere portefølje af ydelser og services.

Accura rådgav Etteplan i forbindelse med transaktionen.