TekPartner

Etteplan køber dansk ingeniør- og softwareselskab

Printplade nærbillede.
Scroll
Case

Etteplan køber dansk ingeniør- og softwareselskab

Den børsnoterede finske ingeniørvirksomhed Etteplan har købt det dansk ingeniør- og softwareselskab TekPartner.

TekPartner er specialiseret i udvikling af apparater og styrings- og overvågningssystemer. Selskabet tilbyder projekt- og konsulentydelser inden for bl.a. design, konstruktion, test og dokumentation.

TekPartner blev grundlagt i 2009 og har rådgivet danske og internationale virksomheder om apparatudvikling i mere end 260 projekter. Selskabet har kontorer i Herlev og Odense.

Etteplan leverer ingeniør- og konsulentydelser til den globale fremstillingsindustri. Ydelserne omfatter bl.a. tekniske løsninger inden for industrielt udstyr, anlægsteknik, software, integrerede løsninger og teknisk dokumentation.

Etteplan beskæftiger mere end 3.400 medarbejdere i en lang række lande, herunder Finland, Sverige, Holland, Tyskland, Polen og Kina. Selskabet omsatte i 2019 for EUR 263 mio.

Med købet af TekPartner indtræder Etteplan på det danske marked og udvider dermed sin tilstedeværelse i Norden med øgede vækstmuligheder til følge. Som en del af Etteplan har TekPartner mulighed for at tilbyde sine kunder en endnu bredere portefølje af ydelser og services.

Accura rådgav Etteplan i forbindelse med transaktionen.