BM Silo

Den Sociale Kapitalfond
Invest investerer i BM Silo

BM siloer i produktion.
Scroll
Case

Den Sociale Kapitalfond Invest investerer i BM Silo

Den Sociale Kapitalfond Invest har købt 44% af aktierne i produktionsvirksomheden BM Silo.

BM Silo tilbyder siloer og transportudstyr til opbevaring og transport af tørre materialer til kunder over hele verden. Virksomheden har udviklet et modulbaseret system for siloer i galvaniseret og rustfrit stål, som gør det muligt at kombinere skræddersyede løsninger og effektiv produktion til kunder inden for bl.a. fødevaresektoren og plastindustrien. Dermed er BM Silo med til at sikre længere holdbarhed og bedre udnyttelse af naturressourcer som fx korn og kaffe.

BM Silo blev stiftet i 1965 og har været ejet af Martinsen-familien i over 50 år. Virksomheden har mere end 35 ansatte på fabrikken i Tvis.

BM Silo er en af de førende SMV’er i Danmark, når det kommer til socialt ansvar. Virksomheden inkluderer og opkvalificerer for eksempel unge fra kanten af arbejdsmarkedet og bidrager derudover til øget ressourceudnyttelse og mindre råvarespild.

Den Sociale Kapitalfond Invest er Danmarks første kapitalfond med fokus på at opnå både økonomisk afkast og social effekt. Fonden udspringer af Den Sociale Kapitalfond, som siden 2011 har samarbejdet med over 100 socialt ansvarlige virksomheder om investeringer og forretningsudvikling. Investorerne udgør bl.a. Den Europæiske Investeringsfond, Vækstfonden, TryghedsGruppen og Novo Nordisk Fonden.

Accura rådgav Den Sociale Kapitalfond Invest i forbindelse med transaktionen.

Foto: BM Silo