Dall Energy

Dall Energy henter
investering fra fransk
kapitalfond

Flis der bliver holdt i hænder.
Scroll
Case

Dall Energy henter investering fra fransk kapitalfond

Den danske biomasseteknologivirksomhed Dall Energy har modtaget en investering på mere end EUR 10 mio. fra den franske kapitalfond Eiffel Investment Group via Eiffel Essentiel.

Dall Energy har udviklet en patenteret forgasningsteknologi til biomasseanlæg. I Dall Energys anlæg undergår biomassen en effektiv forgasningsproces, som udvikler gas, der efterfølgende omdannes til damp til industrianlæg eller fjernvarme. Dall Energy har bygget anlæg i både Danmark, USA og Frankrig på i alt 58 MW, og virksomheden har flere projekter i pipelinen. Den nye kapital skal bl.a. bruges til at stille garantier for allerede indgåede kontrakter.

Dall Energy blev stiftet i 2007 af Jens Dall Bentzen, som stadig er majoritetsejer. Virksomheden har i dag 25 ansatte og hovedkvarter i DTU Science Park i Hørsholm.

Eiffel Investment Group er en fransk asset manager med mere end EUR 5 mia. under forvaltning. Investeringen er gennemført via kapitalfondsbenet Eiffel Essentiel, som investerer i virksomheder inden for den grønne omstilling.

Accura rådgav Dall Energy i forbindelse med investeringen.