Netcompany Group

Accura rådgiver ved børsnoteringen af Netcompany Group

Graf der måler flere aktiekurser.
Scroll
Case

Accura rådgiver ved børsnoteringen af Netcompany Group

Accura har rådgivet stifterne af Netcompany Group, André Rogaczewski og Claus Jørgensen, samt den øvrige ledelse og en række nøglemedarbejdere i forbindelse med børsnoteringen af Netcompany Group.

Prospektet blev offentliggjort 23. maj 2018, og selskabet forventes at blive optaget til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen 7. juni 2018.

Accura har bistået under hele processen, herunder med IPO-omstrukturering, forhandling af underwriting agreement, kommentering af prospekt og diverse skattemæssige forhold i relation til stifterne, ledelsen og visse nøglemedarbejdere.

Netcompany Group blev stiftet i 1999. Omsætningen nåede DKK 1,4 mia. i 2017 mod DKK 900 mio. i 2016. I 2018 forventer Netcompany Group at løfte sin omsætning til ca. DKK 2 mia.

Forud for børsnoteringen ejer kapitalfonden FSN 44,1% af aktierne, Danica Pension ejer 4,6%, mens stifterne og ledende medarbejdere og nøglemedarbejdere i ind- og udland tilsammen ejer 51,3% af aktierne. Alle aktionærer sælger hver især 40% af deres nuværende aktiebeholdning i forbindelse med børsnoteringen, eksklusive eventuel greenshoe, til en indikativ salgspris på mellem DKK 135 og 165 pr. aktie. På baggrund af denne pris er Netcompany Group værdiansat til mellem DKK 6,75 og 8,25 mia.