Faerch Gruppen

A.P. Møller Holding køber Faerch Gruppen

Adskillige madbeholdere med retter i.
Scroll
Case

A.P. Møller Holding køber Faerch Gruppen

A.P. Møller Holding A/S (“A.P. Møller Holding”) har underskrevet en aftale om at overtage Faerch A/S (“Faerch”) fra den internationale kapitalfond Advent International. Transaktionen værdiansætter Faerch til EUR 1,9 mia.

Faerch er verdens førende producent af bæredygtig emballage til fødevareindustrien. Selskabet er markedsleder inden for cirkulære emballageløsninger, hvor op til 100% af den brugte emballage bliver genanvendt ved at indgå i en lukket produktcyklus uden spild.

Faerch er også den eneste industrivirksomhed på globalt plan, der tilbyder sine kunder at genanvende brugt emballage i produktionen af ny, lignende emballage.

Med ejerskabet af Faerch ønsker A.P. Møller Holding at bidrage til den samfundskritiske udvikling af et bæredygtigt cirkulært affaldssystem. Derfor er hensigten at øge investeringerne i flere genbrugsanlæg, således at Faerchs førerposition kan styrkes og efterspørgslen fra kunderne kan imødekommes.

Transaktionen er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse og gennemførelsen af Faerchs køb af emballagevirksomheden Sirap Gema S.p.a.

Accura rådgav A.P. Møller Holding i forbindelse med transaktionen og har været global koordinator for alt juridisk arbejde.