Nyhed

Accuras afdeling for Renewable Energy vinder igen “highly commended”-prisen ved Wind Investment Awards

Ved dette års Wind Investment Awards har Accuras afdeling for Renewable Energy igen modtaget “highly commended”-prisen i kategorien “Legal Advisory of the Year”.

Prisuddelingen Wind Investment Awards, som blev afholdt i London 25. maj 2023, er den mest anerkendte af sin slags inden for vedvarende energi og hylder “best practice” i den globale vindindustri. Den afholdes i samarbejde med branchens førende medie A Word About Wind, der udgør verdens største fællesskab af fagfolk, som arbejder med den finansielle del af den globale vindindustri.

Vi er stolte over anerkendelsen og over at være med i et så internationalt respekteret felt som den eneste skandinaviske virksomhed inden for kategorien.

Accuras afdeling for Renewable Energy består af otte partnere og en dedikeret afdeling med 90 kolleger af 16 forskellige nationaliteter, der rådgiver danske og internationale kunder om vedvarende energi og infrastrukturprojekter i hele verden. Afdelingen er anerkendt som en af de mest specialiserede af sin slags i advokatbranchen og har kontorer i København, Aarhus, Singapore, London, Boston og Tokyo.

Læs mere om Wind Investment Awards her.

Foto: Windawards.com