Nyhed

Accuras afdeling for Renewable Energy opruster med to markante profiler

Accuras afdeling for Renewable Energy er i stor vækst, og nu bliver afdelingen styrket yderligere med tiltrædelsen af Ole Petersen og Matilde Juul 1. maj 2023.

Ole tiltræder som “senior risk and risk transfer specialist”. Ole er en tung spiller inden for risikostyring og forsikring af vedvarende energiprojekter og styrker afdelingen med stærke kompetencer inden for forsikring som endnu et udtryk for vores dybe specialisering.

Ole har over 23 års international erfaring inden for rådgivning. Han har deltaget i over 65 offshore vindprojekter og er for tiden involveret i flere projekter i Asien og Stillehavsområdet, Amerika og Europa. Han har en teknisk baggrund og har bl.a. uddannelser inden for erhvervsøkonomi og erhvervs- og konstruktionsjura.

Der er ikke mange rådgivere inden for vedvarende energi, der ved mere om risikostyring og om at optimere forsikring og risikoovergang, end Ole gør. Med Ole i spidsen vil vi bygge et hold af specialister, der kan rådgive vores kunder om forsikring af infrastrukturprojekter inden for vedvarende energi på allerhøjeste internationale niveau,” fortæller Peter Østergaard Nielsen, partner i Accuras afdeling for Renewable Energy.

Matilde tiltræder som senioradvokat. Hun er specialiseret inden for vedvarende energi og har stor erfaring med forhandling og udarbejdelse af komplekse kontrakter inden for både offshore og onshore vindprojekter.

Derudover har Matilde erfaring med projekter inden for solenergi, biogas og andre større anlægs- og infrastrukturprojekter og har været en af de absolut førende advokater indenfor dette felt de seneste 15 år.

Det er en god dag for Accuras internationale afdeling for vedvarende energiprojekter, og vi er meget stolte af at kunne føje Ole og Matilde til vores hold. Vores kunder kender allerede Ole og Matildes stærke kompetencer, og det er en fornøjelse, at de nu trækker i Accura-trøjen og tilfører vores hold endnu mere kvalitet og erfaring,” fortsætter Peter.

Ole og Matilde kommer begge til at arbejde fra Accuras kontor i Aarhus. Accura har ligeledes kontorer i København, Singapore, London, Boston og Tokyo.

Accuras afdeling for Renewable Energy består af otte partnere og en dedikeret afdeling med mere end 80 kolleger af 16 forskellige nationaliteter, der rådgiver danske og internationale kunder om vedvarende energi og infrastrukturprojekter i hele verden.