Nyhed

Accura opruster og styrker sin position inden for transaktioner

Accura henter nye partnere udefra og styrker dermed sin position som et af de mest profilerede advokatkontorer inden for transaktionsområdet markant.

Accura’s fokus på at rådgive kunder i forbindelse med komplekse transaktioner bliver nu yderligere styrket med udvidelse af partnerkredsen med nye partnere, der kommer med omfattende erfaring inden for rådgivning om fast ejendom og virksomhedstransaktioner.

Til afdelingen for fast ejendom hentes et stærkt team af fire nye partnere ind: Anders Friis, Jakob Schou Midtgaard, Luise Christensen og Rikke Maria Falck Jensen. Dette team udgør nogle af de mest erfarne og skarpeste rådgivere inden for fast ejendom og vil sammen med Accura’s eksisterende kompetente og rutinerede set-up bringe Accura op i en liga for sig indenfor rådgivning i dette segment.

Inden for virksomhedstransaktioner sker der en betydelig styrkelse af et i forvejen meget stærkt set-up med optagelsen af tre nye partnere. Tue Ravnholt Frandsen har mange års erfaring med rådgivning om både nationale og multinationale virksomhedstransaktioner og har gennem de senere år været en af de mest aktive og efterspurgte rådgivere på mange af de største og mest komplekse virksomheds-transaktioner. Derudover styrkes afdelingen for virksomhedstransaktioner med yderligere to kapaciteter i form af partner Torben Nørskov og associeret partner Lars Mygind Bojsen.

Thomas Weincke, der er partner og bestyrelsesformand i Accura, ser frem til at byde de nye partnere velkommen:

“I Accura har vi altid haft en fokuseret strategi, og vores fælles ambition er, at vi vil være en advokatvirksomhed i vores egen liga inden for rådgivning om transaktioner. Optagelsen af de nye partnere er endnu et vigtigt skridt mod opfyldelsen af den ambition,” siger Thomas Weincke og fortsætter: “Især Anders, Jakob og Tue har evnet at opbygge specialiserede teams og markante kundeporteføljer. Med dem og de øvrige partnere om bord vil vi fremover blive endnu bedre i stand til at videreudvikle kompetencer og produkter til gavn for vores fælles kunder, ligesom vi vil styrke vores position som en af de absolut mest attraktive virksomheder for de mest talentfulde og ambitiøse medarbejdere.”

De nye partnere ser frem til at tage hul på et nyt kapitel i deres karriere:

“Skiftet til Accura er udtryk for et stort ønske hos os alle om at arbejde på et advokatkontor, der er højt specialiseret i at rådgive om komplekse transaktioner. Vi deler Accura’s ambitioner og det stærke fokus på transaktioner, som giver en helt særlig kultur, tilgang til rådgivningen og fokus i processer og ydelser, som vi glæder os til at blive en del af”, siger Anders Friis på vegne af de indtrædende partnere.

For yderligere information kontakt bestyrelsesformand og partner Thomas Weincke på tlf. 3078 6678.