Nyhed

Accura opruster og styrker sin position inden for konkurrenceret

Accura opruster sin rådgivning inden for konkurrenceret og udvider samtidig partnerkredsen med en af markedets førende og mest markante profiler.

Konkurrenceretlige aspekter er en essentiel del af store komplekse internationale transaktioner. Med myndighedernes stigende fokus på konkurrenceretlig regulering, forventes områdets relevans kun at blive større.

Derfor har Accura besluttet at opruste og styrke sin position inden for konkurrenceret betydeligt.

Simon Evers Hjelmborg, der er en af de absolut førende konkurrenceretlige profiler på det danske marked, bliver leder af Accuras konkurrenceretspraksis og indtræder samtidig i Accuras bestyrelse. Desuden tiltræder Christian Monberg som associeret partner og cand.polit. Amalie Secher Geertsen som director.

Thomas Weincke, der er partner og bestyrelsesformand i Accura, ser frem til at byde Simon og holdet velkommen:

Konkurrenceret er en meget vigtig del af vores M&A rådgivning, og det er i stadig højere grad essentielt for vores kunder og deres forretningsmæssige overvejelser at få proaktiv og strategisk rådgivning inden for dette område.

Vi er derfor meget glade for og stolte over, at det er lykkedes at tiltrække en profil som Simon. Simon er markedsledende inden for sit felt, og han kommer desuden med væsentlige personlige, kommercielle og ledelsesmæssige kvaliteter, som er vigtige for Accura at få ombord, når vi skal fortsætte med at udbygge vores position som et af de førende danske advokatfirmaer inden for gennemførelse af komplekse transaktioner.

Med Simon, Christian og Amalie på holdet træder vi endnu et skridt i retningen af at opfylde vores ambition om at være et advokatfirma i vores helt egen liga.

Med tilgangen af tre nye tunge profiler til en i forvejen stærk afdeling for konkurrenceret, kan Accura tilbyde high-end rådgivning inden for alle aspekter af det konkurrenceregulatoriske landskab.

Simon Evers Hjelmborg ser frem til at indtræde i Accuras partnerkreds:

Som partner hos Accura får jeg mulighed for at komme med på rejsen mod den markante position i markedet, som Accura er godt i gang med at indtage.

For mig er det også en drivkraft, at jeg bliver en del af et advokatfirma, hvor der er et helt særligt kommercielt drive, og hvor viljen og lysten til at skabe noget særligt for kunderne er tungt forankret i firmaets og partnernes DNA.

Samtidig ser jeg også frem til at blive medejer af et advokatfirma, der har en fokuseret strategi, som jeg vil glæde mig til at sætte mit præg på og være med til at videreudvikle. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at videreudvikle en stærk afdeling for konkurrenceret, der allerede huser profiler, der er bredt kendt i markedet, og som nu også udvides med Christian og Amalie.

Kontakt bestyrelsesformand og partner Thomas Weincke på
tlf. 3078 6678 for yderligere information.