Nyhed

Accura flytter til nyt domicil i 2022

Accura opfører domicilbyggeri på Trælastholmen i Nordhavnen.

I 2022 får Accura adresse i en af Københavns mest attraktive bydele, når advokatvirksomheden rykker ind i et moderne og innovativt domicilbyggeri på Trælastholmen i Nordhavnen.

Accura har 20-års jubilæum i år og har siden etableringen i 1999 gennemgået en betydelig udvikling, så virksomheden i dag har cementeret sin status som en markant nøglespiller med en stærk markedsposition blandt de danske advokatvirksomheder.

Siden 2006 har Accura haft adresse på Tuborg Boulevard 1 nær Tuborg Havn, hvor der i dag huses mere end 200 medarbejdere. Positive forventninger til fremtiden samt forventninger om at vækste og styrke virksomheden yderligere i årene fremover betyder imidlertid, at det nuværende lejemål efterhånden er ved at være for lille. Accura har derfor arbejdet på at finde den helt rette lokation til et nyt, markant og tidssvarende domicilbyggeri.

Valget er faldet på Trælastholmen i Nordhavnen, hvor Accura har indgået aftale med By & Havn om køb af en af de mest attraktive erhvervsgrunde i dette eftertragtede område. Her vil Accura opføre et moderne og innovativt domicil blandt kanaler, metro og bydelspladser.

Vores ambition er at skabe et domicil, der i størrelse, udtryk og beliggenhed matcher vores fokuserede strategi, DNA og ambitioner. Samtidig skal det være den perfekte ramme for en visionær rådgivningsvirksomhed med danske og internationale kunder. Det synes vi, vi har fundet på Trælastholmen, hvor byggeriet også vil bidrage til stemningen i området,” fortæller Ivan Madsen, partner og direktør i Accura.

En moderne arbejdsplads i Københavns fremtidige kraftcenter
Domicilet, som er tegnet af Danielsen Architecture, bliver på ca. 10.000 mi 5 etager. Materialevalget er inspireret af de klassiske, modernistiske erhvervshuse, der blev opført i København for snart 100 år siden.

Accura har lagt særlig vægt på området og beliggenheden, hvor især infrastrukturen med metrostationen “Orientkaj” som nabo vil gøre det nemt for medarbejdere og kunder at komme til og fra det nye domicil.

I opførslen er der et betydeligt fokus på at inddrage lokalområdet i form af bl.a. de omgivende kanaler og på at skabe kreative grønne og bæredygtige løsninger. Det bliver et bærende element i udformningen, at husets facader og kantzoner bidrager til bydelens liv. I stueetagen vil der blive placeret over 200 m2 butiksareal, som smelter sammen med metropladsen.

Med vores nye omgivelser får vi skabt nogle moderne og funktionelle rammer for både kunder og medarbejdere. Nordhavnen er en spændende og innovativ bydel, som vi tror på som fremtidens kraftcenter. Det glæder vi os til at blive en aktiv del af,” fortæller Ivan Madsen.