Accura Nordhavn bygning set udefra.
Nyhed

Accura flytter til Nordhavn

Efter fire års arbejde med nyt domicil sætter Accura en særlig milepæl, når advokatvirksomheden indvier sit nye og innovative domicil i Nordhavn.

Den 17. april 2023 flytter Accura adresse til Trælastholmen i Nordhavn, som er en af Københavns nye og bæredygtige bydele. Bydelen kendetegnes ved spændende arkitektur med facader i lyse nuancer omgivet af udgravede kanaler, træbeplantning i grønne områder og promenader helt tæt på vandet.

”Vores ambition er at skabe et domicil, der i størrelse, udtryk og beliggenhed matcher vores fokuserede strategi, DNA og ambitioner. Samtidig skal det være den perfekte ramme for en visionær rådgivningsvirksomhed med danske og internationale kunder”, udtalte partner og administrerende direktør hos Accura, Ivan Madsen, ved igangsættelsen af byggeriet af Alexandriahuset tilbage i 2019.

”Siden byggeriets start har Accura oplevet en markant vækst i antal medarbejdere, fra 275 til mere end 500 medarbejdere, men vi har formået at holde vores ambition intakt ved at udvide vores lokation i Nordhavn med to hele etager i Orienthuset, som ligger som nabo til Alexandriahuset – også i første parket til havnefronten. Tilsammen kommer de to huse til at danne rammerne for det fremtidige Accura”, fortsætter Ivan Madsen.

Et tidssvarende og fremtidssikret byggeri, der inddrager lokalområdet
Alexandriahuset har 10.500 m2 fordelt på fem etager plus 2.500 m2 parkeringskælder og er tegnet af Danielsen Architecture. Materialevalget er inspireret af de klassiske, modernistiske erhvervshuse, der blev opført i København for snart 100 år siden.

I opførelsen har der været et betydeligt fokus på at inddrage lokalområdet bl.a. i form af de omgivende kanaler og på at skabe kreative grønne og bæredygtige løsninger. Det er et bærende element i udformningen, at husets facader og kantzoner bidrager til bydelens liv.

Orienthuset er tegnet af Arkitema. Trælastholmens historie har inspireret til de mange flotte træmaterialer, der er brugt indvendigt i husets seks etager. Accura har to hele etager og får Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) som nabo i bygningen på i alt 17.000 m2.

Accura har lagt særlig vægt på området og beliggenheden, hvor især infrastrukturen med metrostationen Orientkaj og Havnebussen helt tæt på gør det nemt for både medarbejdere og kunder at komme til og fra det nye domicil. Begge bygninger efterlever de høje krav til bæredygtighed, som lokalplanen har til området, og er derfor henholdsvis DGNB Guld-certificeret og DGNB Platin-certificeret.

”I vores nye omgivelser har vi skabt nogle moderne og funktionelle rammer i enestående interiør med fokus på detaljen. Her er enkle, rå og holdbare materialer som træ, glas og natursten sat sammen med specialdesignede møbler i naturfarver og farverige, alsidige og unikke kunstværker. Vi glæder os til at blive en del af og bidrage aktivt til lokalområdet i Nordhavnen og ikke mindst til at vise vores flotte nye rammer frem”, siger Ivan Madsen.

Om Accura
Accura er Danmarks førende advokatvirksomhed inden for komplekse transaktioner og projekter og består af advokater og kommercielle specialister, der omsætter jura til konkrete værdiskabende løsninger for dansk og internationalt erhvervsliv. Accuras team består af mere end 500 dedikerede medarbejdere fordelt på kontorer i bl.a. København, Aarhus, Singapore, Boston, London og Tokyo.

Accuras nye adresse er Alexandriagade 8, 2150 Nordhavn.
Vores øvrige kontaktoplysninger er uændrede.