Postkort fra Skotland

Philip, legal trainee i vores afdeling for Bank & Finans, er på udveksling i Skotland, hvor han læser ved University of Edinburgh. 

Vi støtter op om studerende, der gerne vil på udvekslingsophold, da det er med til at styrke deres personlige og faglige udvikling. Samtidig kommer de tilbage til Accura med masser af ny viden, inspiration og netværk samt en international forståelse.

Læs med her, hvor Philip fortæller om sit ophold:

 

Kolde hilsner fra Edinburgh, hvor det går forrygende! Lige nu nyder jeg tilværelsen, før jeg går ind til et tætpakket eksamensprogram i start december. Jeg studerer på University of Edinburgh i flotte omgivelser på Old College, hvor koryfæer som Charles Darwin og J.K. Rowling har gået deres gang. Selvom jeg næppe får skrevet en ny evolutionsteori eller Harry Potter-serie på de tre måneder, jeg er afsted, er der ingen tvivl om, at mit faglige udbytte er stort. Generelt er det et meget interessant tidspunkt at studere i Edinburgh på. Spørgsmålet om Skotlands selvstændighed spøger i kraft af en (uden at fornærme nogen) noget ustabil politisk situation i UK, og beslutningen om Brexit har skabt nogle spændende juridiske udfordringer.

Når jeg ikke studerer, bruger jeg meget tid med mine venner. Edinburgh er en yderst social by, hvor det er naturligt at søge læ fra den konstante regn på en af de mange pubs. Som stor fodboldfan nyder jeg at rejse rundt i Skotland og England, hvor jeg har fået set nogle gode kampe og mærket den store fascination af sporten. Jeg har også fået hiket en del i det skotske højland, og jeg nyder de fantastiske omgivelser. Det er godt for sjælen og kan virkelig anbefales.

 

Det er en kæmpe oplevelse at tage på udveksling. Det giver et nyt perspektiv til hverdagen i Danmark, og mødet med mennesker fra andre nationaliteter er virkeligt lærerigt. Jeg er overbevist om, at det er sundt at blive kastet ud i nogle situationer væk fra ens egen komfortzone – såvel socialt som fagligt. Det er en fantastisk mulighed for at få lov til at bo i et andet land, og jeg takker mange gange Accura for at hjælpe med denne store drøm.