Bond University skilt i Australien.
Kom tættere på livet hos Accura

Postkort fra Australien

Thomas, legal trainee i vores afdeling for M&A, er på udveksling i Australien, hvor han læser ved Bond University.

Vi støtter op om studerende, der gerne vil på udvekslingsophold, da det er med til at styrke deres personlige og faglige udvikling. Samtidig kommer de tilbage til Accura med masser af ny viden, inspiration og netværk samt en international forståelse.

Læs med her, hvor Thomas fortæller om sit ophold:

Mit study abroad-ophold i Gold Coast har indtil nu været en af de største og bedste oplevelser. Jeg startede hårdt ud med at ankomme til Gold Coast et par uger før semesterstart på Bond University, hvorefter undervisningen ellers kørte på fuld skrue. Gold Coast er en festlig by med en livsstil, der blander fest og farver med en utrolig tilbagelænet tilgang til livet på den ca. 70 kilometer lange strand. Når tiderne på universitetet har tilladt det, har jeg derfor tilbragt meget tid på stranden i et (selvfølgelig meget vellykket) forsøg på at lære at surfe. Det sociale liv på Bond University såvel som Gold Coast er fantastisk, og jeg har stiftet bekendtskab med mennesker fra nær og fjern til mange af de sociale arrangementer, som Bond University sætter op for sine studerende.

Et udlandsophold er selvfølgelig ikke komplet uden en masse udflugter og oplevelser, og det har der været en stor mængde af. Jeg har indtil videre været på udflugter i diverse naturparker for at se vandfald, kænguruer og koalaer (desværre var der også slanger), Sydney for blandt andet at se operahuset, Byron Bay for det vildeste strandområde og surfbølger jeg nogensinde har set og meget mere. Når de sidste eksaminer er overstået, skal vi på roadtrip op ad østkysten i 17 dage, hvor vi blandt andet skal ud på ø-hop og dykke ved Great Barrier Reef. Planen er, at den tur slutter med et bungee-jump!

Hvis der er nogen, der sidder og overvejer et udlandsophold, kan jeg kun opfordre til at kaste sig ud i det. Det vil med garanti blive en oplevelse, man aldrig glemmer!”