Nyhed

Peter Østergaard Nielsen rangeret blandt verdens førende juridiske profiler inden for vindenergi

Partner Peter Østergaard Nielsen er blevet rangeret som nr. 39 på den netop offentliggjorte “Legal Power List 2022” over de 100 mest indflydelsesrige juridiske profiler inden for den globale vindindustri. Peter er den eneste danske praktiserende advokat på listen.

Listen publiceres af branchens førende medie “A Word About Wind”, der udgør verdens største fællesskab af fagfolk, som arbejder med den finansielle del af den globale vindindustri.

Den flotte placering på listen er et resultat af Peters omfattende ekspertise og erfaring, men skyldes også en stor holdindsats fra vores Renewable Energy team. Peter fremhæves for sit arbejde både i USA, Asien og Australien, hvor Accuras Renewable Energy team har store mandater for betydningsfulde kunder inden for offshorevind.

“Jeg ser denne anerkendelse som endnu et udtryk for, at vores team bliver stærkere og stærkere. Vi er nu mere end 40 stærke jurister fra ni lande, der hver dag sætter et solidt aftryk på offshorevindprojekter over hele verden. Det er svært ikke at være stolt,” fortæller Peter Østergaard Nielsen.

Accuras afdeling for Renewable Energy består af mere end 40 eksperter, som yder rådgivning fra kontorer i Danmark, USA og Asien. Afdelingen er anerkendt som en af de mest specialiserede af sin slags i advokatbranchen. Med fokus på havvindprojekter, der samlet udgør mere end 30 GW på verdensplan, bistår afdelingen kunder med at komme ind på det voksende marked for havvindenergi og yder rådgivning i Europa og i lande som Taiwan, Sydkorea, Vietnam, Japan og USA.

Stort tillykke til Peter og resten af vores Renewable Energy team.