LinkedIn Download Vcard

Ivan Chia

Partner, head of Renewable Energy Asia-Pacific

SG: +65 9446 1010

[email protected] Vedvarende Energi
ICH Partnerbillede
Scroll
Baggrund

Ivan er en veteran og pioner inden for rådgivning om vedvarende energiprojekter i Asien og Stillehavsområdet.

Han har bistået kunder med udvikling og opførelse af vedvarende energiprojekter inden for hav- og landvindmøller, brugsskala/kommercielle og industrielle fotovoltaiske solcelleanlæg og aftaler om strømkøb samt rådgivning om transaktionsstrukturer, fusioner og overtagelser og joint ventures.

Ivan har været intern jurist hos Vestas Wind Systems i forbindelse med den tidlige udvikling af vindenergi i Asien og Stillehavsområdet.

Kunderne sætter pris på Ivans forståelse af komplekse forretningsmæssige, juridiske og tekniske problemstillinger i forbindelse med vedvarende energiprojekter. Han har repræsenteret både bygherrer og entreprenører og tilfører således et unikt perspektiv, som har været uvurderligt både for kunder og modparter, når der har skullet findes praktiske og rentable juridiske løsninger i udfordrende situationer.

Ivan har særlig erfaring med aftaler om levering af vindmøller, service- og vedligeholdelsesaftaler samt både T&I-kontrakter (transport og installation) og BoP-kontrakter (balance of plant).

Han er uddannet i både Singapore og England og er på Chambers & Partners' rangliste for "Projects & Infrastructure: International – Singapore" and "Asia-Pacific Vietnam Projects, Infrastructure & Energy".

Erfaring og uddannelse

2023
Partner, Accura
2021
Partner, Squire Patton Boggs, Singapore
2018
Partner, HFW, Singapore
2012
Partner, WFW, Singapore
2008
Senior associate, WFW, Singapore
2007
Legal risk manager (High Potential Program), Vestas Wind Systems A/S
2005
Senior associate, Allen & Gledhill
2003
Associate, Allen & Gledhill
2002
Bachelor of Laws (LLB) (Hons), Faculty of Law, National University of Singapore