LinkedIn Download Vcard

Elisabet Hisako Anastasia Bjarkmann

Advokatfuldmægtig

+45 3193 7982

[email protected] Vedvarende Energi
EHB hero
Scroll
Baggrund

Elisabet bistår danske og internationale kunder på projekter inden for vedvarende energi, herunder i forbindelse med udarbejdelse og forhandling af kontrakter inden for biogas, on- og offshore vindmølle- og solcelleprojekter og Power-to-X-projekter.

Elisabets ekspertise inden for dette område er yderligere styrket af hendes tidligere erfaringer med fusioner og opkøb, hvor hun har rådgivet store danske og internationale kunder om struktureringen og gennemførelsen af investeringer og transaktioner, herunder i forbindelse med udarbejdelse og forhandling af kontrakter. Elisabet her derudover bistået veletablerede danske og internationale virksomheder og kommercielle fonde og start-ups med en lang række kommercielle forhold, herunder konfliktløsning og udarbejdelse af kontrakter.

Med sans for detaljerne inden for vedvarende energi og en solid baggrund inden for M&A og selskabsret leverer Elisabet både kommercielle og juridiske løsninger til kunderne, som bidrager til succesfulde projekter inden for vedvarende energi.

Erfaring og uddannelse

2023
Advokatfuldmægtig, Accura
2021
Advokatfuldmægtig, Skau Reipurth
2020
Cand.jur., Københavns Universitet