Søg job

En karriere med muligheder

Hos Accura er jobbet mere end bare et arbejde. Vi brænder for at skabe resultater. Vi er dedikerede i vores faglighed, til hinanden, til vores kunder og til vores fælles ambition.

Har du et højt drive, er du imødekommende og troværdig, og har du lyst til at skabe kommercielle resultater sammen med et stærkt team af dygtige kolleger? Så vil vi rigtigt gerne møde dig og drøfte, om du kan være med til at sikre vores fortsatte vækst og succes.

Søg en af vores ledige stillinger, eller send en uopfordret ansøgning nedenfor.

Gode råd til ansøgningen

Din profil

Vi lægger vægt på, at du er dygtig og har faglig stolthed, et højt drive og et vindende væsen. Du er procesorienteret og “løber med bolden”. Derudover er du en holdspiller, der tager ansvar for at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Målrettet ansøgning

Målret din ansøgning (1 side) til jobbet og til Accura. Uddyb din interesse for jobbet, og beskriv, hvorfor du er den oplagte kandidat. Kom med eksempler, når du beskriver dine succeser og resultater. Medtag vellignende portrætfoto på neutral baggrund.

Strukturér dit CV

Tilpas dit CV til den konkrete stilling. Det er fx yderst relevant at medtage, at du har klaret dig flot i de formueretlige fag, hvis det er vigtigt for stillingen. Beskriv på 1-2 sider præcist og kronologisk din uddannelse, din erhvervserfaring mv. Begrund gerne dine jobskifte.

Dine karrieremuligheder hos Accura

Associeret partner / Advokat

“Vores kultur er kendetegnet ved, at vi tænker meget på hinanden – det gælder både fagligt og privat. Vi bruger altid frokostpausen til at spørge ind til hinanden og høre om, hvordan det går. Vores ledelsesstil er flad, og generelt har vi en fantastisk åben dialog i en meget uformel tone.”

Christina Type Jardorf, associeret partner og advokat

Erhvervsjurist

“Jeg værdsætter Accuras fokus på det fleksible arbejdsmiljø. Jeg er i høj grad fri til selv at strukturere min tid efter work-load, og min leder påskønner mit arbejde og opfordrer mig også til at pleje min familie. Så når sagerne kører med lange dage, er jeg klar til at yde en ekstra indsats.”

Kenny Michael Andersen, associeret partner og cand.merc.(jur.)

Advokat

“Hos Accura er der en performance-kultur, hvor man fejrer de gode milestones, og når en sag afsluttes, markeres det altid med en high-five og evaluering af både proces og resultat. Det giver gode take-aways til næste projekt, ligesom det motiverer til at gøre det endnu bedre. Vi har klart følelsen af at være et team; høj som lav, partner som student. Men det gælder også på tværs af afdelinger.”

Christian Holmark Skovbo Toft, director og advokat

Advokatfuldmægtig

“Som advokatfuldmægtig får jeg spændende og fagligt udfordrende opgaver, der er med til at udvikle mine evner til at håndtere konkrete problemstillinger fra et juridisk og kommercielt perspektiv. Derudover er der et stærkt fællesskab i huset, der gør Accura til mere end blot en arbejdsplads. Vi bidrager alle med erfaringer, idéer og kompetencer på tværs af anciennitet og afdelinger, så vi sammen kan skabe resultater, der ellers ikke ville være mulige at opnå.”

Monja Brink, advokatfuldmægtig

Studentermedhjælper

“Som student hos Accura bliver min udvikling vægtet utroligt højt. Der er åbne døre og altid mulighed for at sparre med en mere erfaren kollega. Man bliver introduceret til en bred vifte af opgavetyper, der er stor variation fra dag til dag, og man får rig mulighed for at få ansvar. Vi har stor fokus på det sociale liv i studentergruppen og i hele huset, og der afholdes ofte arrangementer, der bidrager til det stærke fællesskab.”

Jonas Schak Rønnow, legal trainee

Administration

“Faglig- og kompetencemæssig udvikling er i fokus, så jeg har rig mulighed for kontinuerligt at udvikle mit talent. Det er altid motiverende og udviklende at gå på arbejde, da vi løser selv de mest komplekse opgaver og situationer. Det lykkes, fordi vi har et stærkt sammenhold over hele linjen samtidig med, at vi alle er dygtige holdspillere, som hele tiden bestræber os på at skabe de bedste rammer for Accura og for hinanden.”

Morten Hornsyld, systemingeniør i IT