Cobham Aerospace Communications

Thales indleder eksklusive forhandlinger om at købe Cobham Aerospace Communications i milliardtransaktion

Scroll
Case

Thales indleder eksklusive forhandlinger om at købe Cobham Aerospace Communications i milliardtransaktion

Den franske forsvars- og teknologikoncern Thales har indledt eksklusive forhandlinger om at købe Cobham Aerospace Communications for USD 1,1 mia. fra private equity-ejeren Advent International.

Cobham Aerospace Communications er hjemmehørende i Paris, har 690 medarbejdere og opererer i Frankrig, Sydafrika, USA, Canada og Danmark. Cobham Aerospace Communications leverer produkter såsom digitale audio- og radiostyringssystemer, satellitkommunikation, antenner, belysning og ure til både det civile og militære luftfartsmarked. Cobham Aerospace Communications forventes at generere en omsætning på USD 200 mio. i 2023.

Transaktionen vil styrke Thales’ portefølje inden for luftfartselektronik og forventes gennemført i første halvår af 2024 på betingelse af gennemførelse af sædvanlig fusionskontrol og opnåelse af sædvanlige myndighedsgodkendelser.

Accura rådgav Advent i forbindelse med den danske del af transaktionen. Accura rådgav ligeledes Advent om de danske forhold forbundet med overtagelsen af Cobham Group i 2020.