Glassolutions

Saint-Gobain sælger
Glassolutions

Glasfacade set fra frøperspektiv.
Scroll
Case

Saint-Gobain sælger Glassolutions

Den multinationale franske koncern Saint-Gobain har solgt den danske virksomhed Glassolutions. Køber er den tyske glasproducent Semcoglas Holding GmbH.

Glassolutions er Danmarks førende leverandør af avancerede glasløsninger, der effektivt sænker energiforbrug og forbedrer lysindfald. Virksomheden beskæftiger 160 medarbejdere på 6 produktions- og distributionslokationer i Danmark, og transaktionen gennemføres som en “carve-out” fra Saint-Gobain’s øvrige nordiske “construction products”-forretning.

Saint-Gobain er en globalt førende producent og forhandler af byggematerialer og øvrige industriprodukter med mere end 167.000 medarbejdere på verdensplan. Glassolutions har været en del af Saint-Gobain-koncernen siden 1976, og frasalget sker som en del af en strategisk optimering af Saint-Gobains portefølje af virksomheder.

Accura rådgav Saint-Gobain i forbindelse med transaktionen, herunder i relation til “carve-out”-planlægning og indgåelse af en større aftale om levering af transitionsydelser.