Relesys

Relesys indgår bindende aftale med Copilot Capital om køb af alle udestående aktier i Relesys

Scroll
Case

Relesys indgår bindende aftale med Copilot Capital om køb af alle udestående aktier i Relesys

Aktionærer i den danske SaaS-virksomhed Relesys A/S (“Relesys”) har indgået en bindende aftale med Unite BidCo ApS, et selskab kontrolleret af Copilot Capital Limited (“Copilot”), om køb af alle udestående aktier i selskabet til en pris på DKK 6,60 pr. aktie. Det svarer til en præmie på 37% i forhold til aktiekursen dagen før Relesys’ annoncering af planer om en strategisk gennemgang af virksomhedens fremtidige vækstmuligheder.

Sammenlagt har Relesys-aktionærer, der repræsenterer ca. 93,5% af aktiekapitalen, indgået en bindende aftale med Unite BidCo ApS om at sælge deres aktier. Dette inkluderer bl.a. CEO Jesper Roesgaard, COO Jens Ole Lebeck og CTO Martin Sørensen, der til sammen ejer 73,2% af aktiekapitalen. Alle tre vil geninvestere mere end halvdelen af deres provenu.

Relesys, der har udviklet en platform, som gør det muligt for virksomheder at engagere deres medarbejdere via en app, blev børsnoteret på Nasdaq First North Premier i 2021 med assistance fra Accura. Siden da er omsætningen vokset med 65%, og antallet af brugere har ramt næsten 400.000. Aftalen med Copilot skal være med til at sikre fortsat vækst for virksomheden.

Når handlerne er gennemført, vil Unite BidCo ApS eje mere end 90% af aktierne og stemmerettighederne i Relesys. Relesys forventes derfor at anmode Nasdaq Copenhagen om at blive fjernet fra handel på Nasdaq First North Premier Growth Market, hvilket forventes at ske inden for to til tre uger. I den forbindelse forventes BidCo ApS at indlede en proces for tvangsindløsning af resterende aktionærer.

Accura rådgav Relesys i forbindelse med transaktionen, ligesom Accura rådgav selskabet i forbindelse med noteringen på Nasdaq First North Premier Growth Market.