Food Ingredient Solutions

Oterra køber amerikanske
Food Ingredient Solutions

Gulerødder og gulerodsjuice på et bord.
Scroll
Case

Oterra køber amerikanske Food Ingredient Solutions

Oterra (tidligere Chr. Hansen Natural Colors) har gennemført endnu et opkøb i form af det amerikanske selskab Food Ingredient Solutions.

Food Ingredient Solutions er førende i USA inden for produktion af naturlige farveingredienser og antioxidanter. Selskabet betjener mere end 400 kunder og har produktionsfaciliteter i New Jersey og Missouri.

Oterra er global markedsleder inden for udvikling og produktion af naturlige farver til fødevarer og drikkevarer og har siden marts 2021 været ejet af kapitalfonden EQT.

Food Ingredient Solutions er Oterras tredje opkøb på under 9 måneder, og opkøbet vil styrke Oterras internationale tilstedeværelse og medføre en række synergieffekter. Tidligere i 2021 annoncerede Oterra opkøbet SECNA Natural Ingredients Group S.L. og for nylig ligeledes Diana Foods farveingrediensforretning.

Alle amerikanske aspekter af opkøbet blev håndteret af det amerikanske advokatfirma Winston & Strawn. Accura rådgav Oterra og EQT om finansiering og strukturering, co-investeringer og øvrige aspekter vedrørende integrationen af Food Ingredient Solutions i Oterra-koncernen.