Plushusene

NREP og CASA Group etablerer Danmarks største boligfællesskabskoncept

Gravko der graver i jorden.
Scroll
Case

NREP og CASA Group etablerer Danmarks største boligfællesskabskoncept

Ejendomsfonden Nordic Strategies Fund II, der er administreret af den nordiske ejendomsudvikler, investor og ejendomsoperatør NREP (“NREP”), er gået sammen med en investorgruppe primært relateret til CASA Group (“CASA”) om et nyt selskab, Plushusene, hvor det er målet at opføre over 2.000 boliger til en værdi af ca. DKK 3 mia.

Plushusene er boligfællesskaber i områder med god infrastruktur, indkøbsmuligheder, skole og natur i nærheden af de større byer. Konceptet bygger på bæredygtighed og fællesskab for alle generationer med moderne huse og fællesområder, delebiler og andre services.

Byggeriet er gået i gang i udviklingsområdet NærHeden ved Hedehusene, og der er allerede sikret yderligere byggegrunde i bl.a. Ballerup og Aarhus.

Accura har rådgivet NREP i forbindelse med indgåelse af investerings- og ejeraftale med CASA vedrørende Plushusene. Derudover har Accura rådgivet Plushusene i forbindelse med Plushusenes erhvervelse af byggegrunde, herunder byggegrunden i NærHeden, inkluderende due diligence-undersøgelser og indgåelse af overdragelsesaftaler.

Accura har rådgivet NREP og Plushusene.

Læs mere om projektet her og her.