&Tradition og Nine United Scandinavia

Noe Holding sælger
resterende kapitalandele i
&Tradition og investerer i
Nine United Scandinavia

Møbler i en stue.
Scroll
Case

Noe Holding sælger resterende kapitalandele i &Tradition og investerer i Nine United Scandinavia

Noe Holding, der i 2016 med bistand fra Accura solgte majoriteten af kapitalandele i designvirksomheden &Tradition, har nu solgt selskabets resterende kapitalandele i &Tradition til Union Nine, der er kontrolleret af Holck Povlsen-familien. Samtidig erhverver Noe Holding en større minoritetspost i Nine United Scandinavia fra Union Nine. Stifter af &Tradition Martin Kornbek Hansen fortsætter som Head of Strategy i koncernen.

&Tradition blev grundlagt i 2010 og er i dag et internationalt anerkendt designbrand, der tilbyder et stort udvalg af møbler og belysning med unikke designs, der strækker sig fra 1920’erne og frem til i dag. &Tradition er bl.a. kendt for at producere lampeserien Flowerpot af Verner Panton, Arne Jacobsens Mayor sofa og Viggo Boesens loungestol Lille Petra. I regnskabsåret 2021/22 omsatte &Tradition for DKK 721 mio.

Nine United Scandinavia står bag virksomheder som Frandsen og Verpan. Frandsen har designet og produceret lamper siden 1968 og er bl.a. kendt for lampeserien Ball. Verpan har rettighederne til en række forskellige designs af Verner Panton, herunder klassikerne Globe og Moon.

Accura rådgav Noe Holding i forbindelse med transaktionerne.

Foto: &Tradition