Sticks'n'Sushi

Maj Invest sælger
Sticks'n'Sushi til
britisk kapitalfond

Scroll
Case

Maj Invest sælger Sticks’n’Sushi til britisk kapitalfond

Maj Invest Equity (“Maj Invest”) har solgt sin aktiemajoritet i Sticks’n’Sushi til den britiske kapitalfond McWin Capital Partners (“McWin”), som er specialiseret i investeringer inden for restaurationsbranchen. Siden 2013 har Maj Invest med et aktivt ejerskab formået at professionalisere et autentisk sushikoncept drevet af ildsjæle til i dag at være et skalerbart forretningskoncept, og Maj Invest har en stor andel i den internationale succes, som Sticks’n’Sushi er blevet.

Sticks’n’Sushi åbnede sin første sushi-restaurant i 1994 og har i dag 12 restauranter i henholdsvis Danmark og Storbritannien og tre restauranter i Berlin. Sushikæden beskæftiger ca. 1.400 ansatte og servicerer over to millioner gæster om året.

Maj Invest Equity er en dansk kapitalfond og er en del af Maj Invest-koncernen. Siden sin etablering i 2005 har kapitalfonden investeret i mellemstore danske og internationale selskaber og solgt over 50 virksomheder.

McWin er en britisk kapitalfond med fokus på europæiske investeringer inden for fødevareservice- og fødevareteknologisektorerne. Tidligere har de blandt andet investeret i Gail’s og White Rabbit i Storbritannien, Big Mamma i Frankrig og L’Osteria i Tyskland.

Accura rådgiv Maj Invest i forbindelse med transaktionen.